Konkurencia nélkül a legmagasabb keresett és csupán 40 % leadó Svájcban!

Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz, hogy a Studio City Zofingen profi csapata és tulajdonosa segítségével 1,5 Millió forintot keress hetente! Extra magas színvonal és kereset erotikus munkával Svájcban TOP lányoknak, TS-eknek, domina és fétis hölgyeknek valamint fiatal fiúknak!

 extrák a tiéd // megelőlegezett kiutazás // prémium hirdetés // napi kifizetés 

Az elmúlt év mindenkinek kihívásokkal teli volt, de vannak akik nyertesen kerültek ki belőle! A STUDIO CITY bejáratott és ismert erotikus stúdió nyitva áll olyan lányoknak, akik tudják mit akarnak és ki akarják használni a legjobb lehetőségeket.

Vendégkörünk eddig is adott volt, de az elmúlt hónapokban sorra zártak be a konkurens kisebb - nagyobb erotikus vállalkozások, így a törzsvendégkörünk folyamatosan növekszik és rekordokat dönt. 

Használd ki ezt a kivételes lehetőséget és jelentkezz svájci legális erotikus munkára most!

A svájci tulajdonosnő több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az erotikus üzletek vezetésében, ami miatt garantált a magas kereset, mivel pontosan tudja, a sikeres karrierhez mire van szükséged: 

  • a legnagyobb hirdetőoldalakon és az újságban készítenek neked profin megírt reklámot
  • a stúdió weboldalán is megjelensz, hogy a törzsvendégek már érkezésed előtt termint foglalhassanak nálad
  • segít a tulajdonos amennyiben nincsenek alkalmas fotóid az erotikus munkához, mivel ez a kulcsa a stabil keresetnek

Természetesen 100%-ban legális, hivatalos munkahelyről van szó, sőt a bejelentésed ingyenesen elintézi a vezetőség! Valamint ezen az erotikus munkahelyen SEMMI sem KÖTELEZŐ, szabadon döntheted el mit vállalsz a szervizedben és mit nem! 

Hetente 5000 CHF kereset alap szervizzel, az extrák pedig 100%-ban a Te pénzed!

Elvárásaink a hozzánk jelentkező lányok felé: kedves, civilizált viselkedés // betöltött 18 éves kor // szeresd a munkád és úgy végezd hogy az neked is és a vendéged számára is élmény maradjon!

Vékony, igényes és stílusos lányokat keresünk, akiknek biztosítunk minden feltételt, hogy svájci erotikus munkával a legtöbbet keresd! Német vagy angol nyelvtudás azért fontos, mert mi a tulajdonos nem beszél magyarul és az alapvető kommunikációban szükség lesz erre. 

Garantáltan magas kereset állandóan, napi kifizetéssel: leadó csak 40%!

Stresszmentesen kereshetsz milliókat a százalékos leadó miatt, mivel nem vállalsz semmiféle kockázatot! A kiutazást a tulajdonos kifizeti neked, a munkaeszközöket biztosítja és a hirdetéseid is a vezetőség készíti, így neked NINCS KIADÁSOD!

Külön szállás van biztosítva az itt dolgozó lányoknak, ami természetesen ingyenes és mindennel felszerelt amire csak szükséged lehet: WIFI, mosó/szárítógép, felszerelt konyha. A környéken megtalálod a legszükségesebb üzleteket, mivel közel van a stúdió a városközponthoz, így bármit is szeretnél venni / elintézni, csupán pár perces sétára található!

Diszkréten kezeljük a jelentkezésed és minden kérdésedre szívesen válaszolunk! Kérdezz // írj bátran:

Pár friss fotó az üzletről: