Ne maradj le! Az őszi hónapok karácsonyig az év legjobb időszaka minden tekintetben az erotikus munkák terén (forgalom, akciók, kereset, munkafeltételek).

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Ne maradj le! Az őszi hónapok karácsonyig az év legjobb időszaka minden tekintetben az erotikus munkák terén (forgalom, akciók, kereset, munkafeltételek).

2022-03-29
(frissítve 6 hónapja)
653
megtekintés

A svájci szappanopera folytatódik: fenyegetés, Ddos támadás, zaklatás, zsarolás, lejárató kampány, kamu interpolos e-mail óvodás szinten

A svájci szappanopera folytatódik: fenyegetés,

A történet 2020-ra nyúlik vissza, mikor kénytelenek voltunk kitiltani egy svájci hirdetőt!

Sokaknak nem újdonság (főleg a svájci hirdetőinknek) egy Oftringen városában lévő (volt) erotikus vállalkozás üzemeltetőjének mentális állapota, aki ebben az évben is folytatta a "lejárató" kampányát oldalaink (és más üzlet tulajdonosok) ellen.

A kiváltó ok végtelenül egyszerű: számtalan jelentést kaptunk az ott dolgozó lányoktól, amikben részletesen elmondták hogy bezárták őket, elvették papírjaikat és egyéb bűncselekmények elszenvedői voltak! Nem volt kérdés, úgy döntöttünk azonnal kitiltjuk a hirdetéseit örökre a Red-Life oldalairól. A hirdető teljes nevét nem írhatjuk ki, viszont annyit igen, hogy Svájcban, Oftringen városban található a villa és mivel whatsappon az egyik fenyegetésbe már oda írta a keresztnevét, így nevezzük dávidkának!

Innen is üzenjük neki, hogy a Red-Life nem egy weboldal, nem egy platform, nem egy sokadik hirdetőoldal, hanem egy család, ahol a hirdetők és a munkavállalók is maximálisan együttműködnek a szerkesztőségünkkel! Azok a hirdetőink, akiket zaklat és fenyeget ugyanúgy a Red-Life család tagjai, így minden eggyes ellenük indított támadást a magunkénak tekintjük, míg hirdetőink a Red-Life elleni támadásaidat tekintik magukénak!

Ha minket támadsz, akkor az egész erotikus üzlet világot támadod és ne feledd, a karma mindenkit utolér!

Azóta számtalanszor bebizonyosodott, hogy okkal jöttek a jelentések ellene és egy igazi elmeháborodott bűnözőről van szó. Hadjáratot indított és számtalan módon támadja a Red-Life oldalait és hirdetőit is már 2 éve!

Úgy döntöttünk, hogy dokumentálunk minden támadást

és publikálni fogjuk ebben a cikkben idővonalszerűen (legfrissebbek fent), azaz minden 'akcióját' felrakjuk képekkel, üzenetekkel és magyarázattal:

2022.03.23

Ma kemény munkával dávidka legyűjtötte a főoldali hirdetőink e-mail címét és komponált nekik egy 'interpolos' kamu e-mailt angol és német nyelven tele hibákkal, elírásokkal és érthetetlen mondatokkal. Emberünk elméje rendesen megvan hasadva, mivel egy bizonyos hamburgi ügyvédtől, Dr. Elvis-től (természetesen nem létező személy) küldött "tájékoztatást" egy ingyenes kamu gmail címről és nagy figyelmet fordított arra is, hogy vadásszon a google-n egy román nyelvű hivatalos iratnak tűnő katyvaszt (amiben persze rólunk szó nincs) és csatolja mint A BIZONYÍTÉK!

Sajnos arra már nem volt ideje hogy a kép formátumát ellenőrizze, így Red-life.jpg helyett jpf lett a csatolmány. A tárgy mező is profira sikerült, csak azt nem értjük, hogy most ez nekünk fontos 'info' vagy a hirdetőinknek (Import infos for Red-Life / Interpol _Police).

Persze ha közelebbről megnézzük, akkor a küldő Elvis Hausmeier , míg az e-mail aláírása már Dr. jur. Elvis Hotz! Nem akarok kukacoskodni, de akkor most Hausmeier vagy Hotz?

Ezen a ponton már több ügyfelünk nevetett együtt velünk a szituáción, mivel minden komoly üzlettel rendelkező tulajdonosnak egyértelmű volt, hogy egy gyerekes, szánalmas próbálkozásról van szó. Többen jegyezték azt is meg, hogy hírből avagy személyesen de ismeri a mi kis személyes zsebnapóleonunk! Aki nem beszél angolul vagy németül, annak röviden megpróbáljuk lefordítani mi látható a képen, bár mivel szinte érthetetlen mit akart írni szerencsétlen, nehéz dolgunk van:

Emberünk szerint a www.red-life.com platform a zászlóshajónk, végig erről beszél - hát ezen a nemzetközi angol nyelvű weboldalunkon sajnos nem nagyon van látogató, ahogyan hirdetés sem, de sebaj.

Közli, hogy ő tudja a tulajdonos nevét, de nem mondja meg! Informál arról, hogy aki a Red-Life oldalain hirdet, az bajba kerül, mert mindent is figyel minden hatóság is. Ügyesen ki tudta másolni a cégünk nevét a weboldalunkról, és azt hazudja, hogy a rendőrség több országban nyomoz ellene... Itt már kiérdemelt emberünk egy feljelentést hitelrontás miatt.

Majd leírja, hogy csatolva van a hivatalos dokumentum Romániából (google-s kép hibás formátumban) és hogy a bank számlászámunkat az Interpol zárta be:) Ez is publikus info a Red-Life oldalain, hiszen számlaszámot váltottunk, aminek természetesen semmi köze ehhez.

Majd burkoltan de konkrétan megfenyegeti a hirdetőinket, hogy aki a Red-Life oldalain hirdet, azt a helyi rendőrség fogja szivatni és razziákat kapni. Érthető, hogy Dr Elvis aki ugye ügyvéd Hamburgban az megfenyegeti a svájci üzlet tulajdonost, hogy ez lesz meg az lesz, ha itt meg ott hirdet...

Végül a legszebb része a levélnek ahol közli hogy a Red-Life tulajdonosa őrizetben van a tudomása szerint, de azért segítsen már mindenki bezáratni ezt a csúnya portált (ahol ő nem hirdethet).

+ egy bónusz anomália: Az email keltezése február 22, de azt március 22-én küldte ki. Emberünk csak 1 hónap csúszásba van, de az ő értelmi szintjén ezt is elnézzük.

Itt szeretnénk megköszönni hűséges hirdetőinknek, hogy töretlen bizalmat szavazva az elmúlt évek ismerettsége alapján, azonnal jelezték felénk ezt a próbálkozást, valamint, hogy kiállnak mellettünk a továbbiakban is.

Mivel már nem csak mi, de a hirdetőink is elszenvedik ennek az embernek a támadásait, zaklatásait, így nem hagy más választást, mint közösen a további megtámadott üzlettekkel együtt jogi útra tereljük az ügyét. Amennyiben a te üzletednek is ártott, vedd fel velünk a kapcsolatot te is, mint már sokan mások.2022.03.13

Kedvencünk a mai donald kacsás profil képes whatsapp üzenet, ahol a szerencsétlen még oda is írta a nevét és megvillantotta angol tudását a whatsappon: You time is finnisch:) Majd gondolom bebújt a sarokba, töltött fel némi bitcoint a darkwebre és elindította a Ddos-t ellenünk... Egyébként se angolul, se németül nem tud írni helyesen, így minden üzenete óvodás szintű - erről könnyű felismerni dávidkát - a képeken megtekinthetőek a remekművei.2022.03.10

Masszív ddos támadás az oldalaink ellen, mivel az üzeneteire nem válaszoltunk.2022.03.05

Sajnos voltak akiket "menekíteni" kellett, akadtak akiknek a személyes iratait vették el, vagy egy konkrét eset egy régi felhasználónktól, ez a e-mail ma jött a szerkesztőségünkbe:2022.01.19

Rendszeresen elküldi azóta is a könyörgő e-mailt, hogy engedjük vissza hirdetni, amire választ már nem kap, így jön a menetrendszerű Ddos támadás ötvözve a fenyegető sms-ekkel, mai e-mail tőle:2021.06.10:

Fenyegető sms-t kaptunk, amiben közli, hogy aki nálunk hirdet annak tönkre teszi a weboldalát! Persze ha nem akarjuk ezt, akkor fizessünk 2 bitcoint neki. Több svájci üzlet tulajdonos weboldalát is Ddos támadás ért (akik nálunk is hirdetnek) és természetesen ők is kapják ezeket az sms-eket is. A feljelentést megtették ellene.

2021.02.03

Közben kiderült hogy évek óta számtalan (nem csak magyar származású) üzlet tuladonosokat fenyeget és zaklat whatsappon. Svájcban mindenki ismeri ezeket a történeteket, hiszen COVID kezdetekor készült egy whatsapp csoport ahol minden svájci erotikus üzlet tulajdonost felvettek és együttesen próbáltak megoldásokat találni a COVID szabályok miatti bevétel kiesésekre, stb. Természetesen emberünket onnan is kidobták azonnal, mivel fenyegetett mindenkit.

Ma ocsmány módon egy magyar származású állandó hirdetőnket fenyegette meg, hogy ha nem intézi el, hogy visszakerüljön a Red-Life oldalaira, akkor tönkre teszi ŐT! Majd érkezett a burkolt fenyegetés nekünk is e-mailben:2020.12.08

Kitiltottuk a svájci Oftringen városban lévő villa hirdetéseit örökre és informáltuk erről a tulajdonost! Számtalan jelentést kaptunk magyar lányoktól, amikben részletesen leírják milyen bűncselekményeket követett el ellenük. Mai legújabb jelentést itt olvashatjátok:

Válaszként jött a fenyegetés felváltva a könyörgéssel! Vagy azzal zsarolt, hogy tönkre teszi a Red-Life oldalait, vagy könyörgött, hogy beszéljük meg és engedjük vissza!

Eleinte még válaszoltunk hogy békésen záródjon le a történet. Nemleges válaszunkra pár órán belül kaptuk a Ddos támadást.

Ezután jöttek a kamu Anonymous sms-ek, amiket az előző cikkünkben már publikáltunk.

Ezeket a fenyegető sms-eket elküldte a hirdetőinknek is persze, illetve a konkurenciáinak is rendszeresen, hiszen egy nácisztikus személyiség, aki mindenkit meg akar leckéztetni és azt hiszi magáról, neki mindent lehet.

A 2020-as kezdeti támadó akcióiról bővebben itt olvashatsz:

Fenyegetés egy svájci hirdetőtől és
2021-06-11
( 6 hónapja )
1248
megtekintés

Fenyegetés egy svájci hirdetőtől és hacker Ddos támadások sorozata a Red-Life ellen

Szeretnénk beszámolni nektek egy kellemetlen problémáról, ami érint már minket is, a hirdetőinket és főleg a munkavállaló lányokat! Egy svájci hirdetőről...


Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

6 luxus privát lakás magyar
+49 151
Mutasd
A leggazdagabb vendégek várnak rád
+41 76 5
Mutasd
Svájci night club és kontakt
+41 78 7
Mutasd
Könnyű és gyors pénzkereset legális
+41 78 9
Mutasd
Angol nyelvtudással is extra magas
+31 648
Mutasd
Svájc egyik középméretű városa rád
+41 79 3
Mutasd
Pearls Lounge - női vezetőség
+41 76 4
Mutasd
Különleges, egyedi, nívós erotikus munkahely
+41 76 5
Mutasd
Erotikus munka Hollandiában a legjobb
+31 648
Mutasd
Üdvözöl a CLUB LEGUAN Schaffhausen
+36 70 2
Mutasd

Erotikus munka
videó hirdetések

Hasznosinformációk

számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
19 529 +16%

egyedi magyar felhasználónk 95947 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

35 073 +20%

alkalommal kattintottak ránk és 258805 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

139 854 +19%

alkalommal kattintottak ránk és 986564 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 75844 aktív regisztrált tagunk van és havonta 888 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 843 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!