A történet 2020-ra nyúlik vissza, mikor kénytelenek voltunk kitiltani egy svájci hirdetőt!

Sokaknak nem újdonság (főleg a svájci hirdetőinknek) egy Oftringen városában lévő (volt) erotikus vállalkozás üzemeltetőjének mentális állapota, aki ebben az évben is folytatta a "lejárató" kampányát oldalaink (és más üzlet tulajdonosok) ellen.

A kiváltó ok végtelenül egyszerű: számtalan jelentést kaptunk az ott dolgozó lányoktól, amikben részletesen elmondták hogy bezárták őket, elvették papírjaikat és egyéb bűncselekmények elszenvedői voltak! Nem volt kérdés, úgy döntöttünk azonnal kitiltjuk a hirdetéseit örökre a Red-Life oldalairól. A hirdető teljes nevét nem írhatjuk ki, viszont annyit igen, hogy Svájcban, Oftringen városban található a villa és mivel whatsappon az egyik fenyegetésbe már oda írta a keresztnevét, így nevezzük dávidkának!

Innen is üzenjük neki, hogy a Red-Life nem egy weboldal, nem egy platform, nem egy sokadik hirdetőoldal, hanem egy család, ahol a hirdetők és a munkavállalók is maximálisan együttműködnek a szerkesztőségünkkel! Azok a hirdetőink, akiket zaklat és fenyeget ugyanúgy a Red-Life család tagjai, így minden eggyes ellenük indított támadást a magunkénak tekintjük, míg hirdetőink a Red-Life elleni támadásaidat tekintik magukénak!

Ha minket támadsz, akkor az egész erotikus üzlet világot támadod és ne feledd, a karma mindenkit utolér! 

Azóta számtalanszor bebizonyosodott, hogy okkal jöttek a jelentések ellene és egy igazi elmeháborodott bűnözőről van szó. Hadjáratot indított és számtalan módon támadja a Red-Life oldalait és hirdetőit is már 2 éve!

Úgy döntöttünk, hogy dokumentálunk minden támadást

és publikálni fogjuk ebben a cikkben idővonalszerűen (legfrissebbek fent), azaz minden 'akcióját' felrakjuk képekkel, üzenetekkel és magyarázattal:

2022.03.23

Ma kemény munkával dávidka legyűjtötte a főoldali hirdetőink e-mail címét és komponált nekik egy 'interpolos' kamu e-mailt angol és német nyelven tele hibákkal, elírásokkal és érthetetlen mondatokkal. Emberünk elméje rendesen megvan hasadva, mivel egy bizonyos hamburgi ügyvédtől, Dr. Elvis-től (természetesen nem létező személy) küldött "tájékoztatást" egy ingyenes kamu gmail címről és nagy figyelmet fordított arra is, hogy vadásszon a google-n egy román nyelvű hivatalos iratnak tűnő katyvaszt (amiben persze rólunk szó nincs) és csatolja mint A BIZONYÍTÉK! 

Sajnos arra már nem volt ideje hogy a kép formátumát ellenőrizze, így Red-life.jpg helyett jpf lett a csatolmány. A tárgy mező is profira sikerült, csak azt nem értjük, hogy most ez nekünk fontos 'info' vagy a hirdetőinknek (Import infos for Red-Life / Interpol _Police). 

Persze ha közelebbről megnézzük, akkor a küldő Elvis Hausmeier , míg az e-mail aláírása már Dr. jur. Elvis Hotz! Nem akarok kukacoskodni, de akkor most Hausmeier vagy Hotz?

Ezen a ponton már több ügyfelünk nevetett együtt velünk a szituáción, mivel minden komoly üzlettel rendelkező tulajdonosnak egyértelmű volt, hogy egy gyerekes, szánalmas próbálkozásról van szó. Többen jegyezték azt is meg, hogy hírből avagy személyesen de ismeri a mi kis személyes zsebnapóleonunk! Aki nem beszél angolul vagy németül, annak röviden megpróbáljuk lefordítani mi látható a képen, bár mivel szinte érthetetlen mit akart írni szerencsétlen, nehéz dolgunk van: 

Emberünk szerint a www.red-life.com platform a zászlóshajónk, végig erről beszél - hát ezen a nemzetközi angol nyelvű weboldalunkon sajnos nem nagyon van látogató, ahogyan hirdetés sem, de sebaj. 

Közli, hogy ő tudja a tulajdonos nevét, de nem mondja meg! Informál arról, hogy aki a Red-Life oldalain hirdet, az bajba kerül, mert mindent is figyel minden hatóság is. Ügyesen ki tudta másolni a cégünk nevét a weboldalunkról, és azt hazudja, hogy a rendőrség több országban nyomoz ellene... Itt már kiérdemelt emberünk egy feljelentést hitelrontás miatt

Majd leírja, hogy csatolva van a hivatalos dokumentum Romániából (google-s kép hibás formátumban) és hogy a bank számlászámunkat az Interpol zárta be:) Ez is publikus info a Red-Life oldalain, hiszen számlaszámot váltottunk, aminek természetesen semmi köze ehhez. 

Majd burkoltan de konkrétan megfenyegeti a hirdetőinket, hogy aki a Red-Life oldalain hirdet, azt a helyi rendőrség fogja szivatni és razziákat kapni. Érthető, hogy Dr Elvis aki ugye ügyvéd Hamburgban az megfenyegeti a svájci üzlet tulajdonost, hogy ez lesz meg az lesz, ha itt meg ott hirdet...

Végül a legszebb része a levélnek ahol közli hogy a Red-Life tulajdonosa őrizetben van a tudomása szerint, de azért segítsen már mindenki bezáratni ezt a csúnya portált (ahol ő nem hirdethet).

+ egy bónusz anomália: Az email keltezése február 22, de azt március 22-én küldte ki. Emberünk csak 1 hónap csúszásba van, de az ő értelmi szintjén ezt is elnézzük. 

Itt szeretnénk megköszönni hűséges hirdetőinknek, hogy töretlen bizalmat szavazva az elmúlt évek ismerettsége alapján, azonnal jelezték felénk ezt a próbálkozást, valamint, hogy kiállnak mellettünk a továbbiakban is.

Mivel már nem csak mi, de a hirdetőink is elszenvedik ennek az embernek a támadásait, zaklatásait, így nem hagy más választást, mint közösen a további megtámadott üzlettekkel együtt jogi útra tereljük az ügyét. Amennyiben a te üzletednek is ártott, vedd fel velünk a kapcsolatot te is, mint már sokan mások. 

  

2022.03.13

Kedvencünk a mai donald kacsás profil képes whatsapp üzenet, ahol a szerencsétlen még oda is írta a nevét és megvillantotta angol tudását a whatsappon: You time is finnisch:) Majd gondolom bebújt a sarokba, töltött fel némi bitcoint a darkwebre és elindította a Ddos-t ellenünk... Egyébként se angolul, se németül nem tud írni helyesen, így minden üzenete óvodás szintű - erről könnyű felismerni dávidkát - a képeken megtekinthetőek a remekművei. 

2022.03.10

Masszív ddos támadás az oldalaink ellen, mivel az üzeneteire nem válaszoltunk

2022.03.05

Sajnos voltak akiket "menekíteni" kellett, akadtak akiknek a személyes iratait vették el, vagy egy konkrét eset egy régi felhasználónktól, ez a e-mail ma jött a szerkesztőségünkbe:

2022.01.19

Rendszeresen elküldi azóta is a könyörgő e-mailt, hogy engedjük vissza hirdetni, amire választ már nem kap, így jön a menetrendszerű Ddos támadás ötvözve a fenyegető sms-ekkel, mai e-mail tőle:

2021.06.10:

Fenyegető sms-t kaptunk, amiben közli, hogy aki nálunk hirdet annak tönkre teszi a weboldalát! Persze ha nem akarjuk ezt, akkor fizessünk 2 bitcoint neki. Több svájci üzlet tulajdonos weboldalát is Ddos támadás ért (akik nálunk is hirdetnek) és természetesen ők is kapják ezeket az sms-eket is. A feljelentést megtették ellene

2021.02.03

Közben kiderült hogy évek óta számtalan (nem csak magyar származású) üzlet tuladonosokat fenyeget és zaklat whatsappon. Svájcban mindenki ismeri ezeket a történeteket, hiszen COVID kezdetekor készült egy whatsapp csoport ahol minden svájci erotikus üzlet tulajdonost felvettek és együttesen próbáltak megoldásokat találni a COVID szabályok miatti bevétel kiesésekre, stb. Természetesen emberünket onnan is kidobták azonnal, mivel fenyegetett mindenkit.  

Ma ocsmány módon egy magyar származású állandó hirdetőnket fenyegette meg, hogy ha nem intézi el, hogy visszakerüljön a Red-Life oldalaira, akkor tönkre teszi ŐT! Majd érkezett a burkolt fenyegetés nekünk is e-mailben: 

2020.12.08

Kitiltottuk a svájci Oftringen városban lévő villa hirdetéseit örökre és informáltuk erről a tulajdonost! Számtalan jelentést kaptunk magyar lányoktól, amikben részletesen leírják milyen bűncselekményeket követett el ellenük. Mai legújabb jelentést itt olvashatjátok: 

Válaszként jött a fenyegetés felváltva a könyörgéssel! Vagy azzal zsarolt, hogy tönkre teszi a Red-Life oldalait, vagy könyörgött, hogy beszéljük meg és engedjük vissza!

Eleinte még válaszoltunk hogy békésen záródjon le a történet. Nemleges válaszunkra pár órán belül kaptuk a Ddos támadást.

Ezután jöttek a kamu Anonymous sms-ek, amiket az előző cikkünkben már publikáltunk.

Ezeket a fenyegető sms-eket elküldte a hirdetőinknek is persze, illetve a konkurenciáinak is rendszeresen, hiszen egy nácisztikus személyiség, aki mindenkit meg akar leckéztetni és azt hiszi magáról, neki mindent lehet.  

A 2020-as kezdeti támadó akcióiról bővebben itt olvashatsz:

test

Fenyegetés egy svájci hirdetőtől és hacker Ddos támadások sorozata a Red-Life ellen

Szeretnénk beszámolni nektek egy kellemetlen problémáról, ami érint már minket is, a

2021-06-11  Hasznos és fontos