Erotikus munka Svájcban a Red Rose luxus privát lakásaiban Biel és Bern kantonban - nyitva vagyunk

Svájci erotikus munka olyan 18-35 év közötti igényes, dekoratív lányoknak, akik egyedi erotikus munkalehetőséget keresnek: itt igazán úgy érezheted, hogy te vagy az első és minden esetben a te érdekeidet tartjuk szem előtt! A Red-Rose Bern kantonban lévő profi módon irányított privát lakása kínálja számodra a legjobb keresetet és feltételeket, így nincs mit veszítened, próbáld ki!

100%-ban legális munka - 4000 CHF heti kereset

A Red-Roseban újra tudsz dolgozni karantén kötelezettség nélkül (beutazni is), mivel kidolgoztunk erre egy a szabályokkal összhangban lévő megoldást. Magyarországról a svájci munkahelyre utazást meg tudjuk oldani probléma nélkül. A jelenlegi helyzettel együtt kell élni de a Red-Rose azonnal reagál az új szabályokra és megoldja, hogy továbbra is tudjatok dolgozni Svájcban

 #redrose #erotikusmunka #svájc #privátlakás #bernkanton #magyartulajdonos 

Amit tudnod kell a lakásról, hogy igényes és csendes környéken található, nem piros lámpás negyedben, így az ide érkező vendégek is mind diszkrétek, igényesek és rendkívül gálánsak. A lakás úgy lett berendezve, hogy az itt dolgozó lányok és a vendégek igényeit is kielégítse - mindennel felszereltek.

Ez azt jelenti, hogy ugyanúgy tudsz főzni, sütni, mosni amikor szeretnél, mintha otthon lennél! A privát lakásban ingyenes WIFI, TV is a rendelkezésedre áll, hogy még kényelmesebben érezhesd magad.

Itt nem kell zsúfolt klubban dolgoznod ahhoz, hogy pénzt keress, mi úgy gondoljuk, hogy kis létszámban stresszmentesen lehet dolgozni és így nincs "munkahelyi dráma" sem. 2 -3 lány dolgozik csupán egyszerre a lakásban!

Természetesen előnyt jelent, ha beszéled a nyelvet / nyelveket, azonban az sem probléma ha nem perfekt a németed, mivel magyar recepciós segíti a munkád!

Naponta akár 30-40 vendég vár rád, akik mind a te törzsvendégeid lehetnek!

A belvárostól 10 percre gyors megközelítéssel, exkluzív berendezéssel és tapasztalt marketinges csapattal, hogy NEKED LEGYEN A LEGTÖBB VENDÉGED!

Saját szobát kapsz maximális diszkrécióval és minden munkaeszközt biztosítanak számodra.

A tulajdonosnő magyar származású, kedves és maximálisan korrekt feltételeket kínál számodra.

Bern kanton az egyik legnagyobb és gazdagabb. Sok gazdag vendéggel rendelkező terület, ahol az erotikus munka teljesen legális, a munkavállalási engedélyt termesztésen mindenkinek előre elkészítik, így neked csak dolgozni kell, sőt még a kiutazást is megelőlegezik!

Svájc egyik leghíresebb és legszebb városában dolgozhatsz, ami turisztikai és üzleti központ is: a szalon az OMEGA, SWATCH óra gyárral szemben található, így a legtöbb vendég garantált. 

Magas árakkal dolgozunk, itt a heti 4000chf nem csak üres ígéret!

 Amit díjmentesen biztosítunk számodra: 

  • Internet (WLAN)
  • Törölközők
  • Munkaeszközök
  • Mosó/Száritógép
  • Internetes hirdetés
  • Szállás
  • Recepciós aki a terminjeid koordinálja (angol, német, francia nyelven)
  • Egy családias kis csapat
  • Munkavállalási engedély INGYENES!
  • Kiutazásban segítünk!

Jelentkezéshez csatolj egy kis bemutatkozást, 3 friss szelfit (effektek és retus nélkül) valamint 1 egész alakos képet az elérhetőségeid.