A konzum lányok életébe, és a konzum munka részleteibe avatott be minket Lili

Táncolok, iszok, bulizok flörtölök a pasikkal és jól érzem magam. Nem is kell ennél több.

Először is tisztázni kell, hogy pontosan mit jelent a konzum munka.

Maga a "konzumál" szó jelentése: fogyaszt. A "konzum munka" bárban, klubban illetve szórakoztató helyeken italra csábító, illetve a pénzért szórakoztató, beszélgetésre csábító partnert jelent. Napjainkban a konzum munkát bár hostess munkának is nevezik.

Lili, aki egy Olaszországi bárban dolgozik konzum lányként, mesélt a munkájáról. Elmondása szerint életvidám, mindig mosolygós és nagyon jó beszédképességű lány. Az érettségit elvégezve, szakma nélkül 19 évesen végezte ezt a munkát először.

Akkoriban nem akartam dolgozni semmit, meg nem is igazán szerettem volna dolgozni de bulizni igen...

Külföldi nyaralásakor jött a gondolat, hogy milyen munka lenne ideális számára. A konzum munka pontosan azt takarja számára amire vágyott: buli, tánc, italozás, flörtölés, beszélgetés. Nyelvtudása miatt magyar, angol, olasz területek jöhettek szóba.

Olaszország mellett döntött, és már 3. éve jár ugyanabba a kisvárosba a tenger mellé.

konzum munka

-Meghívhatlak egy italra? -Igen egy pezsgőre.

A férfiak többsége nem is sejti, hogy én is egy konzum lány vagyok a bárból.

Hetente 5 estét tölt el munkájával ami rendszerint mindig ugyanúgy zajlik. Alkalmi ismerkedés a bárban, tánc, beszélgetés italozás közben. Lili elmondása szerint ez pontosan úgy zajlik mind a szerelmespárok első randija annyi különbözettel, hogy ő hagyja magát minden nap meghódítani. A bártól kapja fizetését az ital fogyás után.

Nem vagyok könnyű préda ezért az olasz hercegek minden nap megpróbálják ellopni a szívemet.

Minden napja egy új kaland, nem tudja éppen, hogy a flörtölésre kiszemelt vendég aki belefolyik a játékba milyen lesz. A kellemesen eltöltött idő alatt a férfiak nehezen vesznek búcsút tőle, mert hamar közel férkőzik hozzájuk, így belefér egy kicsit az intim szférájukba is.

konzum munka

Jövőre is újra buli kora tavasztól késő őszig

Még fiatal vagyok, buli az életem és most a munkám is az...

Az elmúlt évhez hasonlóan idén már kora tavasztól dolgozik a bárban, minden nap új flört kaladra vágyva. Konzum munkája jól fizet és elégedett jelenlegi életével.

A Red-Life oldalon számos megbízható konzum munka közül válogathatsz, illetve számtalan táncos munka is elérhető számodra.