Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok eléréséhez REGISZTRÁLJ

Németország utolsó legális privát lakásai, ahol a csengő folyton szól

Amikor mindenki már bezárt, mi akkor keresünk a legjobban

A legjobb német városok, ahol dolgozhatsz legálisan: Oldenburg (3x), Herford, Paderborn❗  Nem messze helyezkedünk el Hamburgtól - a régió kifejezetten gazdag Németországban. 

A új prositúciós törvényeknek megfelelően Németországban már mindenhol csak gumival lehet dolgozni! Rengeteg üzletet bezártak, szinte alig maradt pár hely, mert sokan nem kaptak már engedélyt. Üzleteim természetesen tovább működnek és soha nem látott forgalmunk van, a csengő folyamatosan szól, a vendégek megállás nélkül jönnek. 

Gyere, tedd magad próbára, igérem nem fogsz csalódni! 

Németország szerte mindenhol ott vagyunk, ahol igazán érdemes! Összesen 5 luxus kialakítású és extrán jól pörgő privátlakás várja régi és új csinos lányok és hölgyek érkezését!

Őszi AKCIÓ: A őszi hónapok során most ingyen erotikus portfóliót készíttetek minden új jelentkezőről, részletek jelentkezés után❗

Saját szobád lesz és 100% diszkréciót biztosítok: Magyarországról minden hirdetésed tiltva lesz! 

Az összes internetes oldalon hirdetek nem csak a Ladies-en és a legnagyobb újságokban is naponta, így biztosítom a háznak és neked is a maximális vendégszámot!

Az új törvények után is hetente 3000 EUR (1 millió Ft) tiszta keresettel számolhatsz és természetesen az EXTRÁKBÓL nincs leadó! ?

Folyamatosan hívnak a vendégeink és szó szerint szétszakítják az ajtót, hiszen alig maradt nyitva pár üzlet a környéken! Profitálj te is rengeteg törzsvendégünkből! 

Akció: Hozd magaddal a barátnődet és ingyenes kiutazást biztosítok számodra! Az akció visszavonásig tart!

 ⇓ Jelentkezz a tulajdonoshoz egyenesen itt ⇓

WEB: WWW.ROYAL-MODELLS.DE

 E-mail: [email protected]

✆ TEL, VIBER, WHATSAPP: +49 151 660 16 303 - Kinga a tulajdonos

Magyar – english – deutsch – русский – românesc!