Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Csatlakozz a Swiss-Girls csapatához és menj biztosra!2004 óta kínáljuk a legprofibb erotikus munkákat világszerte!
Pár szóban összefoglalva a Swiss-Girls, Magyarország legrégebbi erotikus és escort munkákkal foglalkozó ügynöksége. Több, mint 13 év tapasztalatával a hátunk mögött a legjobb feltételeket nyújtó munkahelyeket kínáljuk, mindezt gyors – profi – korrekt – barátságos és kedves hozzáállással.Előnyeink:✔️ Profi és gyors munka szervezés - állandó segítség a jelentkezéstől kezdve a hazautazásig!
✔️ Legjobb munka körülmények és feltételek, amiket a Ti érdeketekben harcoltunk ki és ellenőrizzük azt minden nap!
✔️ Legmagasabb régi árakon dolgozunk és a kereset maximális.
✔️ 100% diszkréten kezeljük adataid - tőlünk soha senki nem tudja meg mivel keresed a pénzed.
✔️ Kiutazást 100%-ban megelőlegezzük (saját magánbusz heti 2x)
✔️ Legális munkavállalási engedély akár egész évre
✔️ Minden munkahelyünkön profi és segítőkész, barátságos recepciós vár rád

Svájci munkaajánlataink:Erotikus munka Svájcban - KIRCHDORF városában. Aargau kantonban lévő 22 éve bejáratott nagyon forgalmas privát lakás, stabil és állandó vendégkörrel - régi magas árakkal - profi és barátságos recepcióssal és persze a legmagasabb keresettel, ami heti 1 millio Ft felett van!Amriswil, ********** rgau kantonban lévő 6 éve müködő privát lakás barátságos és stresszemntes munkahely. Nálunk nincs más dolgod, csak hátradőlni és várni a vendégeket. Stabil forgalmunk és magas áraink vannak, amit nem tervezünk csökkenteni, nincs rá szükség. Ha jó szervizes igényes lány vagy, itt a helyed.Pfaffnau, Luzern kantonban. 16 éve nyitva ugyanazzal a svájci-magyar házaspár tulajdonossal. Magas árak, kiváló akciók és állandó jó kedv, ami itt garantált. A kereset heti 1 millió Ft felett van stabilan, csak tőled függ mit hozol ki magadból, profi fotók nem feltétel.Kereset hetente ********** CHF ********** millió Ft)Mind a 3 privát lakásban ugyanaz a svájci-magyar házaspár a tulajdonos és azonos feltételek mellett dolgozhatsz!
Leadó 50% és más kiadás nincs!Nyelvtudás és profi fotók nem feltétel de előnyMindenkinek profi hirdetéseket készítünk az összes hirdetőoldalonMInimum 1 hétre vagy többre is jöhetszTedd fel a kérdést magadnak, hol dolgoznál szívesebben? A pár napja, hete nyitott üzletekben, ahol amatőr kezdők próbálkoznak, vagy a 22 éve ugyanott és ugyanazzal a tulajdonossal müködő helyen ahol 22 éve nem változott semmi? Írj, hívj, jelentkezz!
Tel / Viber / Whatsapp: ********** Vivien)Magyar - szlovák - cseh - angol - német ********** **********