Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Mostantól az új Németország Csehország fővárosa: Prága, ahová új lányokat keresünk, bejáratott masszázs szalonunkba
Engedjétek meg, hogy bemutassuk az új luxus és különösen diszkrét masszázs szalonunkat, amely többféle erotikus masszázsra szakosodott Csehországban. Prágában a fővárosba keresünk kedves, megbízható, kellemes megjelenésű 18 éven felüli lányokat, masszőröket. Magas kereset, kellemes munkakörnyezet, infraszauna, SM stúdó, napi kifizetés és ingyenes szállást biztosítunk a szalonhoz közel lévő apartmanházban.
Tantrikus masszázs szalon vagyunk Prágában, ahol a napi kereseted tisztán 3-500 EUR lesz
Az extra szolgáltatásokért kapott pénz csak a tiéd, ebből nincs leadó. Az extra szolgáltatás nálunk nem követelmény, te döntöd el, hogy vállalod e vagy sem. Masszőröket keresünk tantra, nuru, lingam és erotikus masszázs munkára, de a klasszikus erotikus munkára is keresünk lányokat. A lányok számára biztosítjuk a profi hirdetéseket, munkához szükséges eszközöket, recepcióst aki a vendégekkel kommunikál és még sok mást. 
Egy csinos, dekoratív lány naponta 3-5 masszázst is végezhet. 
Amennyiben vállalsz extra szolgáltatást, nagyon jó keresetre számíthatsz, mivel a vendégeink többsége igényli. Helyiségeinket teljesen felújítottuk és használatra készen állnak, hogy vendégeink és a masszőreink a legjobban érezhessék magukat. 
Állandó és új vendégeink a legmagasabb keresetet biztosítják számodra, a szalon vezetősége pedig biztosítja a stresszmentes munkát és a legjobb feltételeket. Mindenben segítünk a kérdéseidre pedig korrekt és őszinte választ adunk. 
Erotikus szalonunk Prágában jól ismert és az áraink is figyelemreméltóak, mivel még Németországban sincsenek magasabb árak, mint itt.
Miért utaznál messzire, ha van lehetőség magas keresetre Csehországban is? 
Korrekt leadót biztosítunk (kérdezd a rendszert jelentkezéskor) barátságos csapat és vezetőség vár rád. Nálunk nagyszerű lehetőséged van kipróbálni magad az erotikus munka világában akár Szlovákiából, Lengyelországból, Magyarországról vagy Csehországból is érkezel.
Mi a nuru erotikus masszázs? 
A nuru masszázsegy felejthettelen erotikus masszázs ami Nuru géllel történik, amit nori algából készítenek.
Kiutazás:
Külföldi lányok részére (nem csehországból) a repülőjegyet kifizetjük, persze csak érkezés után. 
Ha ki akarod magad próbálni erotikus masszázs munkában Csehországban, akkor jelentkezz most!

E-mail non ********** **********
Mobil (iMessage, WhatsApp is): **********
Monika