Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Vidám, kedves, cserfes lányokat keresek  erotikus masszázs munkára 11. kerület közkedvelt részére, bevezetett, hangulatos, tiszta jól megközelíthető szalonomba.
Nincs nagy elvárásom csak legyél igényes magadra és a környezetedre, megbízható, vidám és kedves. Diszkrét és nyugodt légkör vár, remélem Te is így szereted! ;-) Fotózás, hirdetések, krémek és olajok, frissítő mind adott számodra. Ne feledd... Igazi természetes szépség: Wonder Woman smink nélkül is lehengerlő, akire a férfiak vágynak.Többen kérdeztetek bővebb információt, gondoltam miért ne írhatnám le. Rugalmas munkarend, ami napi vagy részmunkaidőben lehet, megbeszéljük neked melyik lenne jó. Az alap program része masszázs (szeretnéd betanítással) szeretetmasszázs, vagy amelyik jobban tetszik neked és persze a lényeg szeresd amit csinálsz!Nem kell hoznod semmit magaddal, csak a jó KEDVEDET, CSÁBOS ÉNEDET. Minden vendéged után pénztárcádba teheted amit kaptál. Rajtad múlik, na meg persze a környezeten és diszkréción, amiben ígérem nem fogsz csalódni.
Gondold végig és ha komoly a SZÁNDÉKOD várom jelentkezésed!
Kérlek írj pár sort magadról, mellékelj egy számodra kedves egész alakos fotót, TELEFONOS elérhetőséged ne feledd! Többit személyesen megbeszéljük egy kávé mellett.
Puszi lányok
Hedda