Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szia mindenkinek hosszú távra rengeteg törzsvendéggel rendelkező lakásba luxus külmények között erotikus munkára 18 és 45 év közötti csinos igényes barátnőim jelentkezését várom!Lehetsz kezdő is mindenben segítek. Ha szeretnél biztos jövőt, és bármit megengedni magadnak, még ebben a covid időben is!
Gyere, dolgozz velünk. Escort munkára is van lehetőség! Nincsen feles leadó!
Cserében magas árakkal dolgozunk! Igényes, szép, mindennel felszerelt lakásban naponta akár 100 ezret játszva megkereshetsz. Téged keresünk, ha csinos, nyitott gondolkodású, belevaló, bevállalós csajszi vagy jelentkezz bátran! Legyél vidám, mosolygós, pozitív, igényes, szeresd a pénzt és ami ezzel jár és a legfontosabb szeresd is csinálni!
Minden kényelemmel ellátott helyre keresünk Téged.Csak is hosszú távra keresem barátnőim!Amit nyújtunk: Minden biztosítva van neked. Neked csak magadat és a tehetségedet kell hoznod! Semmilyen költség nem terhel, az első perctől fogva pénzt kereshetsz és napi kifizetés van! Nincs átverés, lehúzás, ami van viszont: az a korrektség!
És cserébe is korrekt lányokat keresek! Klasz csapat, jó fej vendégek, és biztos kereset vár, ha csapatunk tagja leszel!Bentlakással is szívessen várlak ha esetleg vidékről érkeznél!Várom jelentkezésed minimum kettő teljes alakos képpel.Viberen és whatsappon is elérsz bármi