Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
A STUDIO H1 TULAJDONOSA KIHAGYHATATLAN AJÁNLATTAL VÁR!
Százalékos rendszerben dolgozunk ********** iacute;gy itt sosem lesz tartozásod, csak magas kereseted! 
Ha a Studio H1 csapatához tartozol, nem kell foglalkoznod a bejelentéseddel, mert mi AZONNAL elkészítjük neked ahogy megérkezel, és így munkába is tudsz állni!
Dolgozz nálunk stresszmentesen a megújult luxus stúdiónkban! Saját szobát biztosítunk számodra valamint társalgót és öltözőt is! Egy mindennel felszerelt közös konyha és egy nagy közös nappali áll a rendelkezésedre ha két termin közt főznél valamit, vagy csak filmeznél kicsit.
Luzern mellett, Hergiswil városában várjuk az olyan új lányok érkezését, akik magukra igényesek és egy családias, harmónikus környezetben szeretnének dolgozni! A magas színvonalhoz gáláns törzsvendégek is járnak, akik már nagyon várják, hogy megismerjenek!
Amit ingyenesen biztosítunk számodra:

Szállás
Reklámok / hirdetések a legnívósabb weboldalakon
Mosógép / Szárítógép
Munkaeszközök

 
Stúdiónk a legjobb helyen üzemel, Hergiswil közepén az autópálya közelében, ezért nagyon sok ügyfelünk érkezik Luzernből is! A vasútállomás is gyalososan pár perc alatt elérhető távolságra van, így érkezhetsz vonattal is! Rengeteg bevásárlóközpont van a közelben, így semmiben sem lesz hiányod! Teljesen szabadon tudod beosztani nálunk a munkaidőd, hetente 2 teljes napod van, amikor shoppingolhatsz, várost nézhetsz és/vagy pihenhetsz.  
Szeretnél többet megtudni? Jelentkeznél? Itt az alkalom, vedd fel a kapcsolatot egyenesen a ********** studio-h1.chTel.: **********
// angol, német, francia és olasz nyelveken beszélünk //
  
Végül pedig azok a gyönyörű szobák, amik minden szemet elcsábítanak: