Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
A keresett összeg mind a megrendelések számától függ, így keresetet igen nehéz meghatározni. Vannak olyan lányok, akiknek egy csomag kép ********** a képeket csomagban lehet megvenni akár két naponta el megy, vannak akiknek csak havi 3-4 megrendelésük van. Egy darab, ruhás, fehérneműs kép 500 Ft, ami már merészebb 750, úgy lehet beszorozni, amilyen arányban van a csomagban az elékszült képek száma. Minél több megrendelés, minél több fotózás. Mindenképpen olyan lányokat keresnénk, akik igényesek, motiváltak és megkönnyítik a munkát. Egy keleti országokban elterjedt zárt (csak regisztrált tagok férhetnek hozzá a képekhez) tagság rendszerű oldalról lenne szó, ahol csak azok férnek hozzá a képekhez akik rendeltek is. 
KÉRLEK FIGYELMESEN OLVASD EL A LEÍRÁST!
Mi a menete?
Elsődlegesen pár képek megcsinál a fotós, ruhában, kevésbe merészebb körülmények között, ezek lesznek a profilfotók, ez alapján választanak lányokat a megrendelők, és ezen fotócsomag után adják le a kérlemüket következő fotózásokra. Ekkor mindenképpen a lehethő leghamarabb kéne legyártani a következő, immár valószínűleg merészebb a megrendelő kéréseinek megfelelve legyártani a következő sorozatot. Itt már ha ez megvalósul akkor 100 képnél járhatunk. Séma szerint, logikusan dolgozunk, szóval nem kell mindegy egyes megrendelésnél fotózásokra járni, csak abban az esetben, ha valamilyen különleseg kérés érkezik be. Emiatt fontos a rugalmasság és elhívatottság. Tényleg nagyon zárt rendszerről beszélünk, ahol az arc semelyik képen nem lászik ********** eacute;s ********** között nagyon bő a skála, de mivel a hálózat is növekszik, így értelemszerűen a megrendelések száma is.
Ki csinálja a képeket, milyen képekkel dolgozunk?
Saját férfi fotóssal dolgozunk, rugalmasabb munka érdekében kizárólag ő általa készített képekkel, később mikor már az ember rálát a működésre és, hogy milyen jellegű képekre van szükség, honnan fotózva stb vonható be saját fotós.
Mi számít merészebb jellegű képeknek?
Értelemszerűen nude képek, akár intim helyeket közelebbről is fotózva.
Kérlek e-mailt írjatok.