Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok!
Szeretnenk egy kis bemutatkozast irni magunkrol. 
Korrekt nemet fönökseggel dolgozunk mär evek ota problemamentesen,akiknek 4 studiojuk van.
Baden baden: Villa le Rouge
********** /> Karlsruhe: Haus Berger
********** /> Karlsruhe: Love Girls 
Stuttgart: Eve Paris 
********** /> Feles rendszerben vagytok, extra teljesen a tied.Termeszetesen a hirdetesed mi intezzük es tesszük fel a legjobb oldalakra. (Franciaorszägban is hirdetünk).Mi mindent megteszünk azert,hogy penzt tudj keresni nälunk es vissza järj hozzänk.Rengeteg törzsvendegünk van,nemetek,franciäk es  meg Sväjcbol is järnak ät hozzänk,akik mindig keresik az uj arcokat.Nemetorszagban adot kell fizetni, napi 25 Eurot nälunk amiröl kapsz papirt (szamlat) is ha szükseged lenne rä a kesöbbiekben.Ezt azt is jelenti,hogy nälunk minden hivatalosan müködik.Arainkat szemelyes konzultäcionkon leirom neked. :) Ovszert,papirtörlöt,szajvizet biztosit a haz,azonban sikositot hoznod kell magaddal,de nälunk is tudsz venni.(10 Euro egy nagy tubus) Minden vendeghez tiszta lepedöt es  törölközöt adunk,amit külsös mosodäval mosatunk es fertötlenitünk.A häzban recepcios segiti a munkädat,kezeli a telefont stb. Nyelvtudas tehät nem feltetel,de nyilvän ha tudsz velük beszelgetni,jobb üzleteket tudsz kötni,mert a szobäban mär magadra vagy utalva. 
Termeszetesen alap a wifi,a fözesi- es közeli beväsärläsi lehetöseg.Minden länynak külön zärhato szefet,illetve szekrenyt biztositunk.Takaritanod nem kell, mert takaritonö figyel a tisztasägra.Neked csak a dolgozos szobat kell rendbe tenned a vendegek utan.A badeni studio a legnagyobb,ketszintes,6 dolgozos szobäval es külön alvos szobäkkal a länyoknak.Hatalmas nappali es konyha,4 fürdöszoba ebböl 2 csak a länyoknak van fenntartva.Nyitvatartäsi idö minden nap: 10-töl 01-ig 
Az uj törvenyek szerint Nemetorszägban fenykepes ugynevezett "Prostituierte Pass" -al tudsz csak dolgozni.Egesz Nemetorszagban ervenyes es ingyenes amiben mi azonnal a segitsegedre leszünk es intezkedünk mikor megekezel hozzänk. Emiatt nem kell aggodnod ha meg nem intezted el. 
Ha felkelltettük erdeklödesed,jelentkezz bätran egy rövid bemutatkozo szöveggel (szervizlista,kepek stb.) 
Ha tudsz fix idöpontot mikor tudnäl jönni kerlek ird meg nekünk azt is.
Köszönettel,Villa le Rouge Team