Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Kedves lányok! A 13. kerületben a Dózsa György úti metróállomástól 5 percre található magas színvonalú, luxus lakás. Elit, bejáratott szalonba keresek dekoratív, mosolygós, kedves, megbízható hölgyet. Képzelj el egy olyan helyet, ahol végre megtalálhatod a számításaid. Ahova azért fogsz járni, mert kedved lesz, mert már a társaság is fantasztikus. Ahol jó hangulatban keresel meg havi szinten minimum 3 millió forintot.
Amit biztosítok: Luxus környezet, Hölgy tulajdonos, Fiatalos csapat, Napi kifizetés, Minden extra 100 %-ban a tiéd.
Napi kereset: 100 és 150 ezer Ft között, de vannak napok, amikor 200 ezer is lehet. (Rajtad múlik, hogy mennyire szeretnek meg a vendégek és mennyi időt szánsz a munkára).
Ezt a pénzt úgy szerzed meg, hogy nem teszel meg érte semmivel sem többet, mint más lányok. Magasabb óradíjjal dolgozunk, ezzel pedig egy luxus vendégkört célzunk meg. Mi egy csapat vagyunk, össze dolgozunk én nem kötelezlek téged olyan dolgokra, amiket te nem szeretnél! Egész nap melletted vagyok, segítek mindenben, számíthatsz rám!
Hogyha felkeltette az érdeklődésedet a hirdetésem, jelentkezz egy egész alakos fényképpel, hogy kiderüljön egymást keressük-e!
Várom jelentkezésed!
Zóra.