Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Roma származású emberek kíméljenek!
Uraim, komolytalan emberek kíméljenek!
Domina eszközeim vannak az oldalon találhatók! Ha domina rész érdekli jelleze előre mert akkor ahhoz készülök! Csók drágáim! Gyere ne maradj le rólam, garantálom élvezni fogod minden pillanatát!
Kérek mindenkit, hogy a megbeszélt időpontot pontosan tartsátok be, vagy ha pont közbe jött valami tégy meg annyit hogy smst írsz!
Tapasztalt 27 éves vagyok! Vad és szenvedélyes! És a franciámat ha egyszer kipróbálod, sose felejted el. Tőlem tényleg az igazit kapod! Csalódás nem ér! Ápolt vagyok és igényes! Szeretném ha vendégeim is igényesek lennének! Ha munkás ruhába jőssz nekem nem próbléma! Tusolási lehetőség van, hígénia fontos! Fürdőszobába minden megtalálható!
Kízárólag intelligens, tisztelettudó úriemberek hívását várom!
Kérlek csak számkijelzéssel hívj, smsre nem válaszolok! Csak is kízárólag telefonon tudsz egyeztetni és időpontot foglalni!
Hívj bátran akkor is ha csak érdeklődni szeretnél, kedves vagyok és közvetlen, kérlek te is tisztelj meg azzal, hogy udvariasan és tisztelet tudóan beszélsz velem! A megbeszélt időpontba, ha valami közbe jönne akkor mindenképpen jelezd felém!
Aki nem jön el és nem jelzi, az sajnos a továbbiakba nem tudom fogadni! Tiltó listára teszem! DISZKRÉCIÓT GARANTÁLOM!
Itt nincs átjáró ház, nyugodj meg senkibe sem fogsz bele botlani és senki nem fog zavarni minket! Tiszta nyugodt környezetbe várlak!