Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Diszkrét, bejáratott erotikus club luxus felszereltséggel
Jó szervizű (nem az extrázásra értendő), 18 év feletti, csinos, ápolt, tiszta, mosolygós, megbízható lányok / hölgyek jelentkezését várjuk Wimmis városában található Mon-Bijou Club csapatába! Megújult vezetőség, korrekt svájci tulajdonos és magyar recepciós várja érkezésed, ha olyan erotikus és escort munkát keresel, ahol TE vagy az első, és ahol mindenki azért dolgozik, hogy TE a legtöbb pénzt vihesd haza!
Berntől, a fővárostól csupán 20 percre található Wimmis Svájcban, ami köztudottan a lányok kedvenc országa, mivel itt magas árakon lehet erotikus munkával pénzt keresni, mindezt nívós környezetben gáláns úriemberek társaságában. Ehhez nem kell mást tenned, mint jó szervizt nyújtani és kedvesen, barátságosan viselkedni. Ugye milyen egyszerű? Minden mást a vezetőség INGYENESEN elintéz neked - bejelentés, hirdetések, munkaeszközök...
 svájci tulajdonos | magyar recepciósok | heti ********** chf kereset | legnagyobb hirdetések 
A Mon-Bijou Studio egy igényes, modern luxus munkahely 3 dolgozószobával, ahol minden tekintetben figyeltek az ott dolgozó lányok igényeire, ezért külön pihenő helyiség és felszerelt konyha áll a rendelkezésre ha relaxálni / beszélgetni / filmezni szeretnél. Ezen felül "öltöző" is készült a lányoknak, ahol mindenkinek saját sminkasztala van, így mindig kényelmesen a legjobb formádat hozhatod. Figyeltünk rá, hogy minél otthonosabban alakítsuk ki a tereket, hogy az itt töltött időd alatt jól érezd magad, és örömmel térj vissza csapatunkhoz! Élelmiszerbolt, szolárium a club közelében megtalálható, valamint hogy maximálisan biztonságban érezd magad, profi megfigyelőrendszer ********** működik a club fogadóhelyiségében, valamint pánik gomb is beszerelésre került!
Több éves múlt, rengeteg törzsvendég és profi marketing - hogy TE a legtöbb pénzt vihesd haza!
Köszönhetően a sok éves múltnak, kialakult egy stabil, gazdag, svájci törzsvendégkör, akik rendszeresen keresik az új lányok társaságát, és kedvességüket bőségesen meghálálják. Nem kizárólag előre egyeztetett, terminre érkező vendégeink vannak, hanem spontán érkezők is, így itt nem kell félned a nullás napoktól! Angol ill. német nyelvtudás természetesen mindig jól jön, minden vendég szereti ha kicsit beszélgethet, azonban itt nem feltétel, mivel a recepciósunk ebben is a segítségedre lesz.
Mondanunk sem kell, természetesen 100%-ban legális erotikus munkára jelentkezel, mindenkit INGYENESEN bejelentünk (90 napos)! A bejelentésed érkezésed előtt már 1 nappal készen van, hogy ne veszíts egy napot se, és azonnal pénzt tudj keresni! Valamint minden lánynak személyre szabott hirdetés biztosított a legjobb és legnagyobb svájci internetes oldalakon! Összegezve: bejelentett erotikus munkával itt EXTRA MAGAS KERESETRE számíthatsz!
ELSZÁMOLÁS NAPONTA százalékos rendszerben dolgozunk **********
A szállásod ugyanúgy Wimmisben található, 6 szobás és 2 fürdőszobás luxus lakás, ahova kizárólag lányok mehetnek csak be. Lássunk egy kis ízelítőt a mindennel felszerelt, bútorozott szállás felszereltségéről: wifi, padlófűtés, zárható szekrények, ágynemű, törölköző, felszerelt konyha, mosógép stb.. 
AKÁR NAPI ********** CHF KERESET, VAGY TÖBB, CSAK RAJTAD ÁLL!
Kiutazás magán busszal megelőlegezhető, de érkezhetsz vonattal vagy repülővel is!
- Itt az idő, hogy elküld a jelentkezésed Lorynak, aki minden kérdésedre válaszol, és megszervezi a kiutazásod, valamint elkészíti a bejelentésed és hirdetéseid! -
Loretta (Lory) (magyar üzletvezető, recepciós)
********** WhatsApp // Viber // iMessage
********** mon-bijou.ch
Nézd meg a képeket, hol fogsz dolgozni: