Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Stúdiónk folyamatosan várja a webkamerás munka iránt érdeklődő lànyok és lány párok jelenkezését webkamerás modell munkára. A folyamatosan fertőtlenített, elszeparált szobákban a munka, jó hangulattal, biztos napi bevétellel és aznapi kifizetéssel vár. :)

Tekintsd meg a részleteket:

- 18 és 35 év közötti életkor

- Szóló kategória, abszolút szexmentes

- Duó, lány páros kategória, szexuális töltetű

- Operátori segítséggel /nyelvtudás nem szükséges. Ő segíti a munkádat a háttérből/ 

- Operátor nélkül: angol tudás szükséges, saját magadnak csinálod egyedül, de segítséget bármikor kaphatsz

- Heti 3-5 nap munkavállalás

- Napi 5-6 óra választható munkaidő 4 műszakban, reggel, délután, este, éjszaka.

- Fizetés naponta! A keresetedet minden nap kézbe kapod!

- Napi átlagkereset: 25 és 50 ezer forint között, munkaidő és vállalás függvénye.Teljesítménytől függően ez több is tud lenni

- Diszkréció, Magyarország letiltása

- Nyílt és korrekt napi elszámolás, előtted lesz leszámolva a napi kereseted

- igényes, otthonos stúdió frekventált helyen a belvarostól tömegközlekedéssel, egy járattal 15 percre található

- Kapszulás kávék, ásványvíz, üdítő, tea, energiaital ingyenesen biztosított

- 4. hónaptól havi 25 ezer Ft "szépség csomag" bónusz

- 7. hónaptól két heti átlagkereset bónuszként

Webkamerás munkáról a weboldalunkon kaphatsz átfogó tájékoztatást

Stúdió körülmények között felsőkategóriás számítógépeket, kamerákat és külön erre a munkára bérelt, stabil ultra gyors internetet, több oldalra való dolgozást, biztos bevétel egy oldallal ellenben biztosítunk. Az elmúlt 8 évben kitalált és alkalmazott praktikákkal, taktikákkal sikeresen tudjuk úgymond "kiüríteni" a férfi nézőink virtuális pénztárcáját, ami garantálja fent említett napi keresetet számodra. :)

Operátoros felállást azoknak a lányoknak ajánljuk, akik nem beszélnek angolul vagy nem érzik egyedül magabiztosnak magukat. Az egyedüli felállást azoknak a lányoknak ajánljuk, akik beszélnek angolul és segítség nélkül is, jól "el tudják adni" magukat. Ebben az esetben egy rövid tréning során megtanítjuk a fentebb említett taktikákat, praktikákat valamint alap technikai ismereteket, amelyek szükségesek az önálló munkához. Ebben a felállásban egymagad kevesebb oldalon tudsz dolgozni, viszont magasabb százalékot kapsz, megkapod az operátor százalékát is, így továbbra is megkeresheted a napi 25-50 ezer forintot minimum, munkaidő és vállalás függvényében vagy még többet is.

Mindezek tükrében a megkereshető összegek teljes mértékben valósak és elérhetőek napi 5-6 óra munkaidővel, amiket modelljeink kereseteivel tudunk neked igazolni. Ahhoz, hogy modellként hosszabb távon is jól keress, szükséges mindig keresni és napra készen követni az aktuális trendet, biztosítani kell a legmagasabb szintű technikai hátteret és ha a szükséges a legjobb eszközöket is. Ezeket mind nyújtjuk és az eszközöket is, amiket saját költségen és ingyen biztosítunk modelljeink számára.

Amennyiben érdekel az ajánlatunk, akkor várjuk jelentkezésedet, kérdéseidet a megadott elérhetőségek egyikén.

Operátorokat NEM keresünk!