Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Van egy fotósorozat. 82 képből áll, amiken párba vagyok a barátnőmmel, különböző pózokban együtt és külön-külön is (egyiken se meztelenül és az arcunk sem látszik, természetesen).
A teljes csomagot úgy kell számolni, hogy fix 10 ezer Ft. ********** bfixes, harisnyás (fekete, üvegszálas, neccharisnya, térdzokni, stb.), ezek variációja párban és egyedül. Van, amin harisnya és tanga... van, amin miniszoknya és tanga, stb. Ilyeneket kell elképzelni. 4000x3000-es felbontású minden kép. Google képkeresővel nyugodtan rákereshető képek. Csak hasonlóakat ad ki ESETLEG, de ezeket garantáltan nem fogja, ilyen felbontásban főleg nem. Már többször is elküldtem, senki sem volt csalódott a képekkel kapcsolatban. A dolog úgy működik, hogy én megadok egy bankszámlaszámot és arra kell az összeget átutalni a 82 kép árát. Kérésre ha kell, küldök 2 db mintaképet előre, amiket már nem fog tartalmazni a 82 db kép megegyezés esetén. Van lehetőség képeket kérni kisebb mennyiségben is, kérdés az, hogy kinek milyen jellegű láb- és harisnyás láb képek a kedvencei. Ha kevesebb képben egyezünk meg, akkor úgy kell számolni, hogy a képek darabja 200 Ft/db, de akkor minimum 30 db kép ebben az esetben a mennyiség, viszont ki lehet választani, hogy milyen harisnyás/beállításos képek legyenek inkább benne. Küldhetem egy tömörített (.zip fájlban) is, vagy egyesével, de akkor az a tapasztalat, hogy olyan kb. 20 e-mail a teljes csomag, mire email-en átküldöm. Annyit még el szeretnék mondani, hogy sokan ódzkodnak az előre utalással, de bevallom, hogy nekem nem üzlet az, ha a képeket nem küldöm át, mert rontom a saját üzletem, ha önmagam rossz hírét keltem. Én mindenkinek átküldöm, mert nekem ez így az üzlet, arról nem is beszélve, hogyha bármilyen fórumon negatív kritikát hallok vissza emiatt, akkor az több szempontból is negatívan hat erre az üzletre. Dániába szeretnék kimenni, de a jelenlegi fizetésem miatt ez lehetetlen, ezzel az üzlettel egészíteném ezt ki.
 (CSAK KOMOLY ÉRDEKLŐDŐK ÍRJANAK!) A feltett kép egy csak egy minta, ettől természetesen több eltérő van a képsorozatban, de ennél csak jobbakra lehet számítani.