Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Svájc különböző középméretű városai rád várnak: Biel, ********** rn, ********** n/Steffisburg, stabil, magas kereseti lehetőséggel.
A szeptember 1-től érvénybe lépő új magyarországi szabályok miatt a koronavírus teszted árát kifizetjük, ha a megbeszélt termínt ledolgozod nálunk!
A stúdió és a lakások magyar-svájci tulajdonban vannak, így ha nem beszélnéd a nyelvet sem leszel elveszve, mert segítünk a beilleszkedésben, hiszen mi, a tulajdonosok is magyarul beszélünk.
Nem szeretnénk csalogatni és áltatni Téged a heti több milliós keresetekkel, mint ahogy ezt több helyen még ígérgetik (bár ritkán nálunk is előfordul), mert sajnos már nem azt a világot éljük.
De a heti ********** frankot ********** ezer forint) egy átlagos lány mindig hazavisz és ezt az összeget könnyűszerrel Te is megkeresheted, ha Te is akarod.
Ez nagyban rajtad, a képeiden és a szervízeden múlik, hiszen bevezetett stúdióink minden lehetőséget biztosítják számodra a sikeres munkavégzéshez.
Lakásaink és stúdióink minden igényt kielégítve vannak felszerelve, konyha, nappali, tv, internet, wifi. A munkavégzéshez minden szükséges eszközt és kiegészítőt biztosítunk. Szalonjaink belvárosiak, így minden ami fontos a közelben található. Üzletek, szupermarket, szolárium, edzőterem stb…
A legális munkához szükséges bejelentést ingyenesen készitjük el számodra, mely évente 90 napig érvényes.
A 90 nap lejárta után pedig, ha szeretnél tovább Svájcban dolgozni, a B- és L-papirok megszerzésében is tudunk segíteni, mely egyéves tartózkodási és munkavállalási engedélyt nyújt. Természeseten minden lánynak saját szobája van, ahol dolgozol és alszol is (felár nélkül).
Studio Paradiso Biel
3 hálószobás + nappalis lakás, 3 lány dolgozik itt maximum. A lakás a belváros szívében található, nagyon forgalmas, nem csak időpotra érkező, hanem “becsengetős” és emellett természetesen törzsvendégeink is vannak, mivel immár 4 éve müködtetjük a stúdiót.
Studio Paradiso Steffisburg
5 szobás stúdió 3-4 lány dolgozik itt a ********** ni sétálóutcától gyalog 5 percre, idilli környezetben, közvetlen az Aare folyó partján, kertkapcsolattal. Termines és becsengetős vendégek egyaránt látogatják. Szintén 4 éve van a tulajdonunkban és 300 frankos óradíjjal magas kereseti lehetőséget nyújt, sok visszatérő vendégnek is köszönhetően.
Studio Paradise Bellach
Közvetlenül ********** rn mellett, közel a belvároshoz és szupermarketekhez, 5 szoba + nappali + sminkszobás stúdió, bekerített nagy kerttel, ahol szintén 3-4 lánnyal dolgozunk. Itt leginkább termines, de becsengetős vendégeket is fogadunk.
 Az utazást ugyanúgy megelőlegezzük, mint más helyeken is, hozzánk is járnak a közismert buszok, melyek közvetlenül a stúdiókhoz szállítanak. 
Profi képek nem feltétel, mi csinálunk Rólad, többek között ez is benne van a “Studio Paradiso-csomagban”.
Stúdióink kedveltek a vendégeknél, mert nálunk nincs zsákbamacska, minden lányt aktuális és 100% hiteles fotókkal hirdetünk. Terminjeidet telefonon, SMS és emailben, profi módon vesszük fel és organizáljuk, Neked csak a munkára kell összpontosítanod.
Nézd meg galériánkat, hogy többet megtudj a stúdióinkról!
********** studioparadiso.chTelefon (Judit): ********** iMessage, Viber és Whatsapp is)
Üdvözlettel,Judit & Péter