Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok Csajok!
Ha erotikus munkával szeretnétek foglalkozni, de rosszak az eddigi tapasztalatok, vagy kevés a kereset, akkor jelentkezz hozzánk és keress egy rakat lóvét korrekt feltételek mellett!
Csapatunk csak csajokból áll, évek óta dolgozunk együtt, pontosan tudjuk mi kell ahhoz, hogy sikeresen tudjunk együttműködni és ténylegesen jól keress! :)
Havi 1.5-2M a tiszta kereset! :)
Ami NAGYON FONTOS, hogy CSAK BUDAPESTI lányok jelentkezését várjuk!
Fő profilunk az escort, tehát nem lakáson dolgozunk, hanem mi látogatjuk meg az ügyfeleket, ehhez saját sofőrszolgálatunk van és szűrjük a vendégkört! 
A munka minden napra garantált, nálunk nincs nullás nap, az elsődleges cél az, hogy TE jól keress, mert akkor hosszútávon nálunk maradsz! :)
Kérlek csak akkor jelentkezz, ha VALÓBAN érdekel a munka és dolgozni szeretnél, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy kb 10 lányból egyetlen egy van, akivel gördülékenyen lehet együtt dolgozni és aki tartja magát a megbeszéltekhez - mi ezeket a lányokat keressük!
Ha érdekel az ajánlat, ne habozz, jelentkezz hozzánk elérhetőségeink bármelyikén, egy rövid bemutatkozással és néhány fotóval!
ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefonszám : ********** minden nap déltől este 10-ig hivható)
Viber : **********
Email cím : ********** **********
Remélem mihamarabb a csapatunkban üdvözölhetünk Téged is! :)