Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Tisztelt hölgyek! 
Talpraesett, életvidám, csinos magyar lányokat keresünk. Escort munkát kínálunk Budapesten, leginkább a belváros környékén. Nyelvtudás nem szükséges, de előny. 
"TELJES DISZKRÉCIÓT BIZTOSíTUNK, TEHÁT SEMMILYEN WEBOLDALON NEM FOG MEGJELENNI EGYETLEN EGY HIRDETÉS, SEM KÉP RÓLAD"    
Ez a munka Ideális:
-Kezdőknek, akik nem dolgoztak még ilyen munkát, de ki szeretnék próbálni.
-Annak aki iskolába jár, és csak délután, este fele tudna dolgozni. (Napi 2-3 óra szabadideje lenne erre)
-Annak akinek fontos a diszkréció, és nem szeretne lebukni senki előtt az interneten.
-Annak aki nem egy lakásban szeretne ülni reggeltől estig, és alkalmazkodni az ott lévő lányokkal, és egyben a hatalmassá alakult konkurenciával sem szeretne küszködni.
-Annak akinek esetleg megszűnt a munkahelye és a kimaradó hetekben/hónapokban egy kis tőkét szeretne biztosítani magának
Rugalmas munkaidőt biztosítunk, tehát azokon a napokon dolgozol, olyan időkeretben, ahogyan ráérsz.Pest megyei jelentkezők levelét is várjuk, hogy ha meg tudják oldani a beutazást. Minimum kereseti lehetőség egy vendég után 40-45 ezer Ft.
Tehát ez az összeg már a tiéd "tisztán". Trehány, szavahihetetlen, és türelmetlen lány levelét nem várjuk, hiszen ez nem átjáró ház. Amit elvárunk az az, hogy legyél megbízható, kommunikatív. További információt elsősorban emailben, illetve személyes találkozónál adunk!  Mivel megszaporodtak a jelentkezők képeivel történő visszaélések, egy bizonyos weboldalon, így nekünk nyugodtan küldhetsz olyan képet, amin ki van takarva az arcod. A jelentkezés menete emailen keresztül:
-Életkorod
-2-3 darab egész alakos kép (egy ruha nélküli/fehérneműs)
-2 darab hétköznapi fotó.  
Várjuk a jelentkezéseket.
Hirdetésünk törlésig érvényes. Mindenkinek szép napot kívánunk!