Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Magyarországon még nem hírdettünk! Első körben a villába keresek lányokat. De számos apartmanom is van!  Svájc egyik legexkluzívabb magánklubja a Liechtensteini Hercegség (nagyon gazdag banki és üzleti terület!) közelében található. Itt lehetőséged nyílik megismerkedni kedves, gáláns jól szituált urakkal. Általános ügyfélkörünket komoly és elegáns bel és külföldi üzletemberek alkotják.
Privát klubunk Buchs szívében található, és nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A munkaidő rugalmas te magad határozhatod meg. Kezdőket is szeretettel várunk és fokozatos módon bevezetünk az erotikus munka világába.
A szállás és lakhatás ingyenes. Kiutazás lehetséges 9 személyes kisbusszal, ami ajtóig hoz. Ha nincs rá pénzed megelőlegezem. Ha szeretnél egy korrekt helyet ahova szívesen visszatérnél időről időre, foglalj helyet már most! Kérdésekre bármikor válaszolok. Fizetés akár 15000 euró havonta.
Külföldi korrekt tulajdonos.  Munkádat recepciós segíti, minden eszközt biztosítunk. Amiről neked kell gondoskodni az ápoltság és a jó szerviz, esetleg masszázs. Feles leadó.
Saját sofőrünk hoz visz escortra. A reklámot mi intézzük, kérheted arc kitakarással is. Oldalunk Magyarországról nem elérhető.
Idegen nyelv tudás előny. Átlag kereset 5000 chf, óriás vendégkör.