Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Havi pár óra munka, Milliós kereset, Kiemelt juttatások - prémium. Lányokat keresünk 18 és 35 év között felnőtt film forgatásra.Castingokat a jövőévi szezonra (januárban kezdődő forgatásokra) már csak november 30-ig tartunk. Testpozítiv mozgalom jegyében nálunk a külső semmilyen esetben sem kizáró ok. Ezért nálunk nem számít például sem a testalkat, sem a látható hegek. A klasszikus pályamodell alapján első forgatás minden esetben egy (classic) casting videó. Ellenben más stúdiókkal, mi már az első casting videóra is 50 ezer forintot fizetünk. A videó mellé kapsz magadról egy profi fotósorozatot is, mellyel te is könnyebben menedzselhető felnőtt filmes vagy erotikus karriered. A videó előtt mindent egyeztetünk, NEM kényszerítünk bele egy roppant kínos, megalázó forgatásba. A forgatás nagyjából 1 óra.
Viszont második videóra témától függően már 100 ezer forintot fizetünk. A témát minden esetben egyeztetjük veled, csak olyan dolgokat forgatunk, amikben te is komfortosan mozogsz. Az első videó után előfordulhat, hogy készítenénk rólad solo-softcore videókat is, ezek negyed vagy fél órás rövid videók lennének, amelyeken csak te szerepelsz), ezek egyedi díjazásúak (témától függően akár 40 ezer). A forgatási dátumokról természetesen előre szólunk, és időpontot is egyeztetünk, ahogy neked jó. A harmadik videótól a témától függően akár 200 ezer forintos a tarifa - az forgatási ár pedig így megy tovább felfelé. Az 5. videótól népszerűségi prémiumot fizetünk, (ami nem kis összeg).
FÉL ÉVEN BELÜL, HAVI PÁR ÓRÁS MUNKÁVAL AKÁR HAVI 1 MILLIÓ Ft felett kereshetsz. Ez azért nem rossz fizetés, azt nézve, hogy mellette pedig azt csinálsz, amit akarsz. Azt szeretnénk, ha hosszú távon elégedett lennél, olyan életet élnél, amilyet szeretnél és úgy élnéd az életed, ahogy te akarod.Várjuk jelentkezésed!