Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Kedves Érdeklődő!
 
Elhivatott, megbízható, kötelességtudó és dolgozni/pénzt keresni akaró kolléganőm keresem. (Sok hirdetésben olvasom, hogy "modellt keresek" stb., de itt nem arról van szó, hogy én keresek "valamit". Ez csapatmunka, ide én a társamat keresem, akivel -ha minden jól megy- együtt szép összegekre tudunk szert tenni.)
Ilyen lehetőségről még biztosan nem olvastál, mivel az országban egyedül én dolgozom ilyen kondíciókkal és még ha közhelynek is hangzik: én más vagyok mint a többi. Először is leszögezném, hogy én MUNKÁT kínálok, nem láblógatást, vagy fetrengést. Másodszor: online modellkedésről van szó, webcamerán keresztül, de nem úgy mint ahogy azt hallhattad másoktól, vagy ahogy azt stúdiókban láthattad/tapasztalhattad.
Fontos tudnivalók: A pénz nem csinálja magát, ehhez mindketten kellünk! Én mindig 100%-ot adok bele, ezt pedig a jövendőbeli kollégámtól is elvárom. ( Légy magabiztos, szeresd és ismerd a tested, légy tisztában a pozitív tulajdonságaiddal és ne félj hangsúlyozni és használni azokat.)
 Nincs fizikai kontaktus, ezért erotikus minkának sem nevezném.
 Nincs leadó, nincs bunkó stúdiófőnök, aki azon kívül hogy leveszi a százalékát, nem segíti a munkádat, inkább csak megutáltatja veled ezt az egyébként tök "fancy" munkát, amivel viszonylag könnyen egyértelműen nagy összegekhez tudnál hozzájutni. 
 Pasik kizárva  SŐT! A betanulási/összeszokási idöszakot követően távolról fog működni köztünk a munka, tehát még én sem leszek ott veled a szobában, teljesen egyedül és kényelmesen tudsz majd dolgozni, én távolról jelentkezem be a számítógépbe, és onnan irányítom a műsort, te pedig sokkal magabiztosabban és kényelmesebben tudod lefolytatni a műsorokat.
100% HIVATALOSAN, BEJELENTVE szeretnék működni, így nem kell félned semmitől, ha velem dolgozol (persze a munkád ettől függetlenül titokban tudod tartani, és titoktartási szerződést is aláírhatunk)
 Folyamatosan segítem a munkádat profi portfóliót készítünk, 4K-s videókat csinálunk rólad (mármint te meg én) és mindent a legigényesebben, minőségi kivitelben tálalunk Az igényesség, stílusosság, minőség, és a marketing nagyon fontos, ebben pedig szintén én foglak segíteni diplomás fotós-marketingszakemberként. A minimum amit kereshetünk együtt ********** Ft/hó. (Ennél egyébként eddig mindig többet sikerült összehoznunk, de a kezdeti időszakokban (főleg ha kezdő vagy) ez egy reális összeg, aztán a többi már csak rajtad múlik.)
 Munkaidő: Hétfő,Csütörtök: ********** Szombat,Vasárnap ********** ez alakítható egyébként, de az éjszakai munkát, vagy a hajnali kezdést nem lehet megúszni, mivel ekkor érdemes dolgoznunk) 1 műszak 6 órás!
 A kezdéshez szükséges eszközöket természetesen én állom, így te gyakrolatilag 0Ft-tal is el tudod kezdeni a munkát. A stílusodat és arculatodat együtt fogjuk kialakítani.
Ha jelentkeznél, kérlek küldj magadról 1-2 képet➡ természetesen küldhetsz arc nélküli fotót, és nem szükséges akt fotót sem küldened, egy selfievel is tökkéletesen beérem, abból már nagyon sok minden kiderül számomra. Ha további kérdésed lenne, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljünk a részletekről. Ha e-mailben jelentkeztél, utána Viberen, Messengeren stb. is tudunk majd kommunikálni.