Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ ITT

Keresd a legtöbbet az igazi piroslámpás negyedben

Bremerhaven-ben, ahol mindenki magyarul beszél! 100%-ban legális erotikus munka – nyelvtudás nem feltétel – bérleti szerződés – csak 60 EUR leadó – minden bevétel a tied!

Nem kötelező full extrásnak lenned! Itt mindenki keres, csak legyen erotikus kisugárzásod és légy kedves a vendégekkel. 

Nyelvtudás nem feltétel – a városban szinte mindenki magyarul beszél – magyar étterem – magyar takarítók – magyar biztonságiak – magyar lányok:)
Dolgozz a világ legforgalmasabb piros lámpás negyedében, Bremerhaven-ben, ami Németország legnagyobb kikötővárosa hatalmas forgalommal és rengeteg potenciális ügyféllel.

Minden segítséget megkapsz! Magyarul beszélő kapcsolattartó várja jelentkezésedet!

Hatalmas forgalom - 50 kabin – 10 ház

Az egyetlen utca a városban, ahol 100%-ban legális ez a munka! Nézd meg az egyik interjút rólunk a tv-ben

A kabinok belülről tiszták, igényesek! Széles ágy, zuhanyzó, mosdó, egy bárszék van benne átlagosan. Komfortos, higiénikus erotikus munka lehetőség.
100%-osan biztonságos, magyarul beszélő biztonsági emberek dolgoznak hivatalosan az utcában, akik pillanatok alatt ott teremnek, ha kéred.

Ők nem stricik, hanem hivatalos biztonsági cég alkalmazottai, akik a rendőrséggel együtt dolgoznak.

Legális bérleti szerződéssel bérled a kabint magadnak és naponta 60 EUR fix kiadással jár ez neked a tulajdonosok felé.
Minden lány külön egy kabinban (szobában) dolgozik, aminek utcára nyíló üveges ajtaja van, a vendégek ezen keresztül tudnak egyenesen a utcáról bemenni.

Ha épp nem érsz rá (foglalt vagy), akkor a függönyt elhúzód, ezzel jelezve mindenkinek (a vendégek egyből tudják), hogy épp nem vagy elérhető.

Észak-Németország leghíresebb utcája! Ebben a kikötővárosban 150 éve üzemel kabinos erotikus munka, és a világ minden táján tudják ezt!

Itt nem kell időpontot kérned, mert 50 kabin és 10 ház közül tudsz választani, így mindig van szabad termin. 2-3 hétre érdemes foglalnod, vagy ahogy szeretnéd! 

 Kiutazás lehetséges a jól ismert magánbuszosokkal, vagy repülővel, vonattal is (kimennek eléd).

✆ Tel, Viber, WhatsApp, iMessage: +491 514 510 6447 (Ramóna)

E-Mail: [email protected]

Bővebb info, képek és jelentkezés egyenesen a tulajdonoshoz itt?

www.bunnycubes.com

Sok héten át voltunk téma Magyarország egyik leglátogatottab hír oldalán az Index.hu-n. A cikkekhez készült videók is bizonyítják, hogy nálunk valóban nagyon korrektek a munka körülmények és feltételek, még ha escort munka lehetőségünk nincs is!