Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok és ÚJ funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ
Szeretnél fejlődni és a maximumot kihozni magadból? Ne a megélhetésért dolgozz, hanem a jövődért!
Szalonunk ambiciózus, fiatal lányokat keres erotikus masszázs munkára. Kezdőket is szeretettel várunk, mindenben segítünk. Telefon kezelés angol és magyar nyelven egyaránt történik. A lakás minimál stílusban van berendezve, egy kis keleties vonallal tarkítva.
A munkádhoz minden szükséges kiegészítő-kellék megtalálható, neked csak a sminkedre és a fehérneműdre kell figyelned. Szalonunk karöltve dolgozik veled azon, hogy egy számodra is megfelelő "karaktert" alkossunk figyelve arra, hogy a lehető legtöbb rétegnek megmozgasd a fantáziáját.
Célunk a hosszútávúság, állandó vendégkör kialakítása, maxiális kereset-minőségi program mellett. Mindent megteszünk azért, hogy napi óraszámodat maximálisan kitöltsük és a lehető legtöbbel zárd a nap végét.
Kizárólag, komoly érdeklödők jelentkezését várom, akik 1 millió forint fölött akarnak keresni. A szalon mindenben a segítségedre lesz. Sajátos megjelenéssel állandó innovációval tarkítjuk a piacot. Bejáratott vendégkörrel rendelkezünk, ezért számunkra fontos, hogy minőségileg jó programot nyújts. Sikerorientált gondolkodással törtetünk előre, hasonló lányokat keresünk.