Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok eléréséhez REGISZTRÁLJ
Szia :) Ha, olyan helyen szeretnél dolgozni ahol nem cseszegetnek, kulturált a környezet nincs konkurencia harc, akkor itt a helyed!Amit nyújtani tudok,egy szépen felújított 14. kerületi, teljesen felszerelt (TV, Wifi) lakás, ami már több éve működik és sok visszatérő vendégkör is van.
Bejárással és bentlakással is tudsz jönni! Külön szoba biztosított.Ha szeretnél egy kényelmes és kulturált közegben, stresszmentesen dolgozni, ezt itt megtalálod!
Új építésű lakóparkban erotikus munkára várom jelentkezésed. Problémás, alkalmazkodásra alkalmatlanok kerüljenek illetve aki nem képes tisztaságot tartani maga után!Ha úgy érzed, hogy ezzel egyetértesz itt hosszútávon megtalálod a számításaidat, ezért is csak időszakonként merül fel 1-2 hely!Ingyenes műköröm/gél lakk rendszeresen, két hetente fotózás lakáson/szabadban (hogy kiemelkedj az átlag hirdetések közül) teljesen felszerelt lakás a munkához minden eszköz biztosított, minőségi, kiemelkedő fotók és hirdetés, tiszta törölközők, tiszta lepedők, masszázs krémek, olajok, hangulat fények, óvszer, papír törlők, bekészített ásványvíz, szájöblítő pohárkával stb.. 
Várom e-mailben, üzenetben, viberen vagy telefonon a jelentkezésed fényképpel, bemutatkozással, telefonszámmal ellátva!