Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
München 15 éve jól ismert, és bejáratott stúdiója vár felújított szobákkal és korrekt feltételekkel!
A Black Flamingo rengeteg gáláns visszajáró vendégei mindig örülnek az új arcoknak, így kiemelkedően magas keresetre számíthatsz nyugodt környezetben Münchenben.
Pörgős, dekoratív, kedves és korrekt lányokat keresünk, akik erotikus munkával sok pénzt szeretnének keresni! Ha elmúltál 18 éves és önállóan, férfi kíséret nélkül dolgozol, akkor várunk szeretettel!
Nem szükséges perfekt németül/angolul beszélned, de természetesen nálunk is előnynek számít az angol / német nyelvtudás.
Saját szobát és saját csengőt is biztosítunk számodra, így nincs keveredés a vendégekkel, mi nem várjuk el tőled hogy felsorakozz a többi lánnyal, tiszteletben tartjuk a privát szférádat!A szobákban széf van, saját "locker" a folyosókon, kamera az előtérben így mindig 100%-ban biztonságban érezteheted magad! Az egész házban gyors WIFI biztosított.
A stúdióban 2 fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, szárító- és mosógép is van, amik természetesen mind a rendelkezésedre állnak! Forgalmas helyen, München szívében található a stúdió, a közelben emiatt rengeteg a bevásárlási lehetőség, szórakozó hely, üzletek, boltok. Diszkrét parkoló is biztosított az itt dolgozó lányok, és vendégek számára. 
MAGAS ÁRAK - HETI 3-7000 EUR KERESET - RENGETEG EXTRA!
Nincs minimum idő a terminedre, jöhetsz akár pár napra is, de akár hónapokra is! Fix napi / heti / havi leadóval dolgozunk! Minden extrádat te határozod meg, hogy mit vállalsz, és mit nem. Nincs semmi megkötés, sem a szervized, sem a munkaidődet illetően! Az áraidat is te határozod meg.

A lehetőség tartalmazza munkaeszközöket, a wifi használatot, ha pedig nincsenek képeid, akkor a fotózás árát is. Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Német /Magyar NŐI tulajdonosok - korrekt feltételek!
A hirdetéseidben szívesen segítünk, a legjobb és legnagyobb oldalalakon! Valamint, ha nincs engedélyed, mindenben segítségedre leszünk! Itt biztosan meg tudod keresni azt az összeget, amit szeretnél, ne maradj le, jelentkezz!
Ha bármi kérdésed lenne, írj / hívj bátran, mindenre válaszolunk!
Ha jelentkezni szeretnél, kérlek fényképpel és elérhetőséggel tedd, hogy minél előbb felvehessük veled a kapcsolatot!