Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Fiatal vállakozóként keresek bel- illetve külföldi nyaralásaimhoz kísérőt/kísérőket!
Lehetőleg legyél 35 év alatti, egyedülálló, csinos, szép, dekoratív hölgy. Lehessen veled beszélgetni az élet dolgairól. SZeress utazni.A biszexualitás előny lehet, de nem feltétel! Szexuális téren ne légy félénk, visszahúzódó.Jelentkezhetsz barátnőddel is!
Amit kínálok:- A nyaralás teljes költségét én fizetem természetesen. Ez lehet belföldi wellness, vagy akár több hetes külföldi nyaralás, egzotikus tájakon, tengerparton.- Ezenfelül megveszem az utazáshoz szükséges ruháid, pipere-cuccaid, stb., amit a nyaralás után meg is tarthatsz.- Lehet egyszeri alkalom, vagy akár többször is kísérhetsz üdülni. Ez majd alakul. Sőt, ha jó az összhang, akkor szívesen támogatlak itthon is a továbbiakban.
A jelentkezéshez mindenképp kérni fogok egy bemutatkozást, illetve pár képet is!Illetve a nyaralás előtt mindenképp szeretnék személyes találkozót, hogy kicsit megismerjük egymást. Ne ismeretlenül töltsünk el egymással sok időt. A találkozó során szeretném, ha szexre is sor kerülne, hogy ne áruljunk zsákbamacskát. Ezért jelképes "kaukciót" tudok fizetni. Ezt a félreértések elkerülése miatt írtam le!A diszkréció teljes mértékben adott, és elvárt! Ez fontos nekem! 
Jelentkezz bátran és minden részletet megbeszélünk!