Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Onlyfans-os munkára keresek egy 18 éven felüli hölgyet kortól és alkattól függetlenül vagy fiú/lány párost közös szereplésre. Viselhetsz parókát, álarcot, maszkot, stb arckitakarásként. Hetente érdemes 1 vagy 2 alkalmat vállalni, ami kb 1 és 3 óra közötti elfoglaltságot jelent alkalmanként.
Mennyit lehet ezzel keresni? Videós munkával rövid időn belül összejöhet 1000+ feliratkozó, ami már 1 és 2 millió Ft közötti havi jövedelem jelent számodra; profi, igényes videók esetében. 
Profi technikai eszközökkel rendelkezem, a meló külön erre fenntartott apartmanban van. Én egy sportos alkatú, ápolt, szimpatikus megjelenésű, káros szenvedélyektōl és mindenfèle szexuális perverzìótól mentes magyar férfi vagyok. A pornó tartalmak gyártásnak terén több év gyakorlattal rendelkezem. 
Ha èrdekel a lehetőség, akkor arcos vagy arcnélküli és egy egész alakos képet csatolj(atok) légyszíves. Bővebb, részletesebb infóért szintén vedd fel velem a kapcsolatot. Legalább egy email címet adj meg elérhetőségként, de ügyelj rá, hogy helyesen írd le, mert rossz cím esetén nem tudok veled kontaktba lépni.
!!Kép nélküli jelentkezésekre nem tudok válaszolni! Elég egy friss egészalakos fehérnemüs vagy szűkruhás kép, arc nélkül is!