Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Belvárosi (7. kerület) stúdiónkba keresünk csinos, dekoratív lányokat webkamerás erotikus munkához.Senki nem ér hozzád, a tabuid tiszteletben vannak tartva, szigorúan külföldi klienseknek készítünk műsorokat, így ismerősök, családtagok nem szereznek róla tudomást, szerződéses partnereinknek köszönhetően a műsorok privátak, nem kerülnek ki az internetre.
Szeretnéd kipróbálni magad és igazán jól keresni? Nem baj, ha kezdő vagy, tapasztalt kollégáink segítségével megtaláljuk a számodra ideális műsor tematikát!
Nálunk a lányok lazán megkeresik a havi 500e - 600e HUF összeget, de ha kellően motivált, szorgalmas és ügyes vagy, akár ennél is többet hazavihetsz, amit a piac legmagasabb százalékaival garantálunk!!
Gyere be hozzánk egy beszélgetésre, és nézz körbe, próbáld ki magad, és légy a csapatunk tagja!
Elvárások:
- Dekoratív, ápolt megjelenés
- Kitartás, szorgalom
- Nyitottság az új dolgokhoz
- Angol nyelvismeret előny, de nem feltétel!
 
Amit nyújtunk:
- Kellemes légkör
- Legmagasabb százalékok
- További instrukciók, és innovativitás, fejlődési lehetőségek
- Csapatépítő tréningek 
 
Nálunk fontos a fejlődésed és a szakmai előmeneteled, komolyan vesszük a munkánkat, Tőled is ezt várjuk el.Ha eleged van az átverésekből, a lehúzásokból és a sallang szövegekből, jelentkezz hozzánk fotóval, és egy telefonszámmal,  valmint kérlek pár mondatban mutatkozz be, hogy egy kicsit megismerhessünk.