Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sok vendég, sok pénz! A Pameland®️ erotikus üzleteiben tényleg sokat kereshetsz!
Svájc három pontján kínálunk páratlan erotikus munkahelyeket, valamint rengeteg visszajáró és új vendéget számodra, magas árkategóriát, jól felszerelt luxus apartmanokat (vezeték nélküli internet, Sunrise TV, konyha mindennel felszerelve, mosógépek, poharak, ágynemű, lepedő, törülköző és egyéb szolgáltatások).
Nagyon fontosnak tartjuk a tisztaságot. Koszos lakással/szobával nálunk biztosan nem fogsz találkozni. Ezért is van takarító személyzetünk, amit a vezetőség fizet.
Ha szeretnél, EGYEDÜL is tudsz dolgozni egy lakásban, de érkezhetsz a barátnőddel is.
Ha épp nem dolgozol 1-2 órát, de szeretnél extra pénzt keresni a webcam szuper kiegészítését nyújt!
Harmadik kiegészítő lehetőségként pedig a VIP escort szolgáltatásunk garantálja a legjobb fizetést Svájcban!
Minden csak rajtad múlik, mi a lehetőséget biztosítjuk számodra! Bármit választhatsz, de semmi sem kötelező!
60% a lányé + a megkeresett extrák 100%a.
Mivel két kedves recepciós is a segítségedre lesz, neked semmire sem lesz gondod, csapatunk intézi a telefonálást és egyezteti neked a termineket. Viszont tudnod kell legalább alap szinten németül vagy angolul (mert a kommunikáció hozzá tartozik az általunk kínált színvonalhoz)!
Ezenkívül díjmentesen elintézzük munkapapírjaid és egyéb problémáidban segítünk.
Tőlünk kapod a legjobb reklámozást és marketinget is (nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra). Minden lánynak saját sedcardja van Svájc legjobb portáljain. Ezzel neked semmi dolgod nem lesz, hiszen a hirdetéseid naponta többször is ingyenesen feltesszük az első helyekre számodra.
Milyen lányokat keresünk?
Legyél csinos, ápolt, nagykorú, nőies és legyen saját stílusod. Szívesen segítünk a különféle praktikákban, hogyan fejlődhetnél a szakmában, ha nyitott vagy rá!
Michaela Schäfer is elkezdte valahol/valahogy.
Kiemelten várunk 18 év felett:
TS hölgyeket, meleg fiúkat, leszbikus lányokat, ex-pornósokat, extrén vékony/molett lányokat, párokat, idősebb hölgyeket és természetesen szilikonos lányokat.

Jelentkezz hozzánk! Itt egyedülálló környezet, családias vezetőség, korrekt főnök és üzletvezető vár! Az itt dolgozó kedves lányokkal biztosan nem lesz konfliktusod!
Keress bizalommal, 100%-os diszkréció biztosított - Weboldalunk Magyarországról nem látható!
Erotika 2023 csak a Pameland®️ üzleteiben.