Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Itt mindenki keres, csak legyen erotikus kisugárzásod és légy kedves a vendégekkel! A lakás belülről tiszta, igényes! Széles ágy, zuhanyzó, mosdó, Komfortos, higiénikus erotikus munka lehetőség.
Nyelvtudás nem feltétel mivel a vendéggel való találkozást mi beszéljük le.
Minden olyan lány jelentkezését várjuk aki úgy érzi hogy megfelelően néz ki és a lehető legtöbbet akarja keresni erotikus munkával. Nincs kockázat, mivel százalékos leadóval fogsz dolgozni, így soha nem kerülhetsz mínuszba!
Privát lakásról van szó, nem klubról, így diszkréten és nyugodt körülmények közt tudsz dolgozni! Elvárjuk tőled a kedves és teljesen normális, civilizált viselkedést, a betöltött 18 éves kort és hogy szeresd a munkád és úgy végezd hogy az neked is és a vendéged számára is élmény maradjon. A lakás a városközpontban van, ezért minden üzlet, bolt, gyógyszertár, stb. a közvetlen közelben vannak. Ha még sosem jártál Párizsban, ne aggódj, segítünk mindenben, mindig elérhetőek vagyunk számodra.
Prémium hírdetések 5 webfelületen, hogy az ügyfélszám ne legyen akadály a pénzkeresésben.
Fix % leadó, a borravaló, extrák tiéd marad.
Kb heti 1,5 millió felett tudsz keresni.
Jelentkezz hogy minél hamarabb tudjuk együtt lenni és segiteni tudjunk abban, hogy valóra válsd az álmaidat Európa legromantikusabb városában. 
(Fotó kötelező a jelentkezéshez).