Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Svájci luxus erotikus stúdió felvételt hirdet igényes, szép lányok részére!
 
A törzsvendégek a felső elit tagjai közül kerülnek ki, a kereset ennek megfelelően a lehető legmagasabb. A Royal 6 egy konkurencia nélküli svájci erotikus stúdió, így nem kell attól tartanod, hogy bármikor is "unatkoznál".
 Luxus apartman – 280 m2 - Whirlpool - hatalmas terasszal 
Nincs tömeg, mivel csapatunk minden nap 4-5 nemzetközi lányból áll csak, és mindegyiküknek biztosított a külön szoba, ahol zavartalanul tud dolgozni. Nem kell a közös társalgóban várni a vendégeket! Szállás, WiFi, TV, rádió, és minden a munkához szükséges eszköz ingyenesen biztosított. Amennyiben mégis szükséged lenne valamire, 300 méteren belül több bolt és étterem is található. A szálláson teljesen felszerelt konyha áll a lányok rendelkezésére, és a mosási lehetőség is adott.
Az erotikus munka teljes mértékben legális, bejelentett, az engedélyek elintézésében segítünk! Diszkrét hely, a lányok, és a vendégek részére egyaránt, valamint nincs kötelező fogyasztás. A vendégek előre egyeztetett időpontokban érkeznek. Amennyiben rendelkezel professzionális fotókkal, küldd el őket a jelentkezéseddel együtt. Alapfokú angol és/vagy német nyelvtudás szükséges.
Kedves, megnyerő, igényes lányok jelentkezését várjuk, a lehető legkorrektebb feltételeket biztosítjuk.Kimagasló kereseti lehetőség, akár 4500 CHF hetente Svájcban

Bővebb tájékoztatást a honlapunkon ********** /> Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, és írj nekünk a következő ********** gmx.ch angol, vagy német nyelven!
Tel. / Whatsapp:  **********