Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Üdvözletem a Hölgyeknek! 34 éves Magyar-fehér, átlagos Soproni férfi vagyok! CSAK HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT VÁROM, illetve MEGYEK! Ízelítő videómat hírdetésben (alul) a weboldal megadásnál megadott linken (profil) belekukkanthatsz.  Először ide várom levélben az érdeklődőket, vagy az email címre. Utána telefonszámot cserélünk, megbeszjüka részleteket, amennyiben megfelel! A diszkréció adott és el is várom, FONTOS A BIZALOM, ami manapság már kiváltság vagy luxus, Nálam viszont elvárt!
Tehát csak is akkor és olyan időben látogatlak amit megbeszélünk és egyeztettünk, tehát én nem foglak zaklatni, ahogy már említettem a Bizalom FONTOS! Természetesen az első és legfontosabb, hogy az ott létem alatt töltött idő kellemes (legyen az szelid vagy szenvedélyesebb) és kielégítő legyen számodra, így hát onnanstól, hogy belépek hozzád, csak is a tied vagyok és rád figyelek, és arra amit szeretnél, amit kérsz! Drága Szép Hölgy! Örülök hogy rám találtál és elolvastad soraimat. Remélem felkeltettem az érdeklődésedet, és alig várod már hogy meglátogassalak! Csak is számkijelzéssel. Csak nálad! Hogy ha nem tudom felvenni a telefont akkor sajnos elfoglalt vagyok.
Természetesen üzenetekre is válaszolok. Érett, éhes, magyar hölgyeket negyven - ötven között kedve szerint kényeztetném! Szeretem a formás idomokat, hogy ha van mit fogni egy nőn! Fontos az ápoltság, borotvált, és a diszkréció. Csak is számkijelzéssel. Csak nálad! Természetesen üzenetre is válaszolok, hogy mihamarabb menni tudjak, és eljátszadozzunk egymással, és beteljesítsem, kielégítsem vágyaidat. Nem egy gyors numerára gondolok, lehet egyszeri, alkalmi, többszöri, barátság EXTRÁKKAL, akár többször is!
Addig is csók ahova csak szeretnéd.