Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok. Igazi Sugar daddy-t keresek Komáromban de akár Budapesten is. Csak is olyan ember személyében aki tisztelettudó, intelligens, és megvan megfelelő higiénia és őszinteség is. Életkor 30-tól 70 éves korig.
Én Magyar szarmazású, 29 éves, 60 kg, 166 cm magas, hosszú fekete hajú nő vagyok. Tetoválásokkal rendelkezem de piercingem nincs. 
Abszolut megbízható és igényes, intelligens, kedves, szép nő vagyok karcsú testalkattal. A szépet csakis azèrt írom mert ide mert nem hiszem, hogy teszek ki fotót magamról, de whatsappon vagy emailben szívesen küldök.
Nyilván ha az oldalamat nézed akkor tisztában vagy vele hogy a Sugar Daddy fogalom alatt mit értünk. Én csak Veled vagyok,minden téren, Te pedig anyagilag támogatsz engem.
Amit én kínálok: Ellátom a ház körüli feladatokat amit szeretnél, mosás, vasalás, takarítás, elkísérhetlek szórakozni de még akár egy nyaralásban is benne vagyok és az üzleti útra kísérés sem jelent problémát. Barátnőként viselkedek hiszen ennek ez a lényege. Tehát a sex is benne van és ha kell a diszkréció adott! 
Amire nekem szükségem lenne, az havi kb ********** Ft, de egyébként megbeszélés kérdése. Lehet, hogy túl soknak hangzik, de aki megteheti és aki tapasztalja, hogy Én milyen nő vagyok beleértve az intelligenciám, viselkedésem, a kinézetem és hogy nem egy buta nőt kap maga mellé akár évekre is, az rá fog jönni, hogy megéri!
Én ezt az összeget a tanulányaimra költeném! 
Amennyiben tetszett a hirdetésem és érdekel, kérlek küldj Bemutatkozó emailt a saját feltételeiddel és 2 fotóddal ellátva amely egy egész alakos és egy arcképet tartalmaz.