Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Bejáratott vendégkörrel rendelkező masszázsszalonunkba csapatbővítés céljából, azonnali kezdéssel keresünk 18 és 35 év közötti, csinos, magára igényes és megbízható lányokat! Ha kezdő vagy se habozz, tapasztalt leendő kolleganőid ingyenesen betanítanak!
Amit kínálunk Részedre:

heti 5x8 óra, rugalmas időbeosztással
napi kifizetés
szabadság
igényes, kulturált, jól felszerelt szalon
jó fej kolléganők (hihetetlenül hangzik, de tényleg azok).

Tőled két dolgot várunk el: légy megbízható és minél hamarabb a kolléganőnk!
Neked semmire nem lesz gondod, profi marketingcsapatunk a nap 24 órájában azon dolgozik majd, hogy minél több vendéged legyen!
Nálunk tényleg TILOS mindenféle szexuális szolgáltatás! Szolgáltatásunk kizárólag test és a programok végén lingam masszázsra korlátozódik! Viszont, ha van egy rejtett ördögi éned, amit eddig nem mertél feltárni, nálunk azt is felszínre hozhatod egy fetish program keretein belül. Ez nem elvárás, ha a fetish nem a Te világod, akkor is nálunk a helyed! Ezen túlmenően nálunk nincsenek extrák és erre sem mi, sem vendég nem kötelezhet Téged!
Amennyiben a fentiek felkeltették az érdeklődésedet és szeretnél egy fiatal, igazán jó fej csapat tagja lenni, akiknek nem csak a vendég, hanem a Te jó közérzeted is fontos, jelentkezz MOST az e-mail címen egy-két friss, egész alakos, illetve arcos képpel! És ha még pár gondolatot is írsz Magadról, annak kifejezetten örülni fogunk.