Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Girls Deluxe - a név ami egyet jelent a luxussal!
↑ Biztos kereset ha a Svájci munkára jelentkezel! ↑
Dolgozz kényelemben, wellness körülmények között, bejáratott privát címeken!
BAD RAGAZ - BUCHS - CHUR - MELS - TRÜBBACH 
Szeretnél színvonalas svájci munkahelyeken keresni annyit, hogy ne kelljen aggódni a jövő miatt? Szeretnél egy igazán gondtalan életet? A Girls Deluxe üzleteivel ez lehetséges, nem kell mást tenned, mint jelentkezni! 
Olyan lányokat keresünk, akik dolgozni akarnak és pénzt keresni. Ehhez elengedhetetlen a korrektség, vendégekkel kedves közvetlen stílus, valamint az igényes megjelenés. Nyelvtudásra is szükséged lesz, mivel a tulajdonos svájci, így angolul/németül tudsz vele beszélni!
A legismertebb magánklubok Svájc üzleti központjának közelében helyezkednek el. Itt van lehetőséged, hogy megismerkedj befolyásos, jómódú, jól fizető üzletemberekkel. A Girls Deluxe privát klubjai mind nagyon híresek, rengeteg a törzsvendég! A munkaidő teljesen rugalmas, minden tőled függ!
18-45 év közötti lányok jelentkezését várjuk! Nem baj ha kezdő vagy, mindenben segítünk, hogy sikeres legyél ezen a téren!

A kiutazást a főnökség fizeti!!*
* min. 15 napos termin esetén.
Amit a Girls Deluxe elvár:

Ápolt megjelenés
Önmagadra és környezetedre való igényesség
KORREKTSÉG

  
Amit a Girls Deluxe nyújt:

Átlagon felüli kereset!
Rugalmas munkaidő
Nyugodt légkörű munkahely - luxus környezet


 
Extra magas kereset színvonalas privát lakásokban profi erotikus munkával! Luxus és kényelem, nézd csak meg a képeket, és döntsd el te magad: