Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szia! Privát Házat kínálok kiváló kereseti lehetőséggel, olyan lányok részére, akik diszkréten szeretnének, jó szervizzel, rövid idő alatt sok pénzt keresni, konkurenciamentesen, teljesen legálisan működő, jól bejáratott helyen, Németország egyik leggazdagabb tartományában!
Németországba, Aurich belvárosában található, jól bejáratott, legálisan működő, diszkrét Privát Házamba kínálok lehetőséget, 21 éves kortól, önálló, Igényes, jó szervizzel rendelkező Lányoknak, diszkrét erotikus munkára! Felső korhatár nincs!
Maximális higiénia, kiváló munkafeltételek, stresszmentes környezet, illetve biztonságos, legális munkavégzés és kiemelkedő kereset az amire itt számíthatsz! Nincsenek rejtett költségek és nem érhet meglepetés!
Egyenesen hozzám, a tulajdonoshoz tudsz jelentkezni, velem beszélsz meg mindent,  részemről teljes diszkréció számodra, tőlem senki nem fogja megtudni, hogy mivel foglalkozol és garantálom, hogy minden a megbeszéltek szerint van, nem érhet meglepetés!
Természetesen a korrekt hozzáállás részedről is elvárt, hiszen hosszú távon csak úgy tudunk együtt dolgozni, ha Te is megbízható vagy és lehet számítani Rád, ha tudod tartani a megbeszélteket és a befoglalt időpontjaidat, ha komolyan gondolkozol és hosszú távra tervezel, és ha tiszta fejjel dolgozol!
Részemről ez a pozitív hozzáállás adott!
Te döntesz bérlés ! vagy százalék, az extra a Tiéd!
Akár azonnali kezdésre is van lehetőség!
Kultúrált, intelligens, komoly gondolkodású lányok jelentkezését várom,  dekoratív külsővel és nem csak alapszervizzel rendelkeznek. Nyelvtudás nem feltétel, recepciós szervezi a termineket.
Kiváló Extrázási Lehetőség!
Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök 10-23
Péntek - Szombat 10-24
Vasárnap 10-22

Bővebb információ, engedély, leadó, bérlés, időpont foglalás az elérhetőségeim egyikén.
Csak coronára teljesen beoltott lányokat tudok fogadni!
Üdv Rebecca.