Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szeretnél világot látni? Szereted a pörgést, a változatosságot?Nem ijedsz meg, ha komoly társasággal kell töltened az idődet?Akkor nálunk a helyed!
Olyan hölgyeket keresünk, akik képesek, akár több napra, vagy hétre kellemes társaságot nyújtani ügyfeleinknek. Úgy, hogy közben a maximális komfortérzet mindkét oldalon biztosított.
Kizárólag leinformált, meglévő ügyfélkörrel dolgozunk. Nincsenek véletlenek, nincs rizikó! A célunk az, hogy mindenki jól érezze magát az eltöltött idő alatt. Itt nem kell egy szobában várakoznod, nincs monotonítás. A szórakozás és a megfelelő légkör azonban garantált. Ugyanakkor ezért cserébe néhány elvárásnak meg kell felelned:Az angol nyelv legalább alapszintű ismerete minimum követelményFontos, hogy otthonosan mozogj, hétköznapi és formális rendezvényeken is.Amennyiben téged választunk, számolj azzal, hogy esetenként több napot vagy hetet is külföldön kell töltened.Ha népszerű vagy előfordulhat, hogy havonta többször is utaznod kell.A megjelenésed legyen ápolt, igényes és nőies.A diszkréció elvárt és biztosított.