Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Budapest belvárosában, (VI. kerület) működő ministúdióba kezdő, illetve tapasztalt webcam modelleket keresünk. Ha nem csináltál még ilyet, 1-2 napos betanítást követően tudsz kezdeni.

A munkáról:

Erotikus, de kifejezetten szex mentes műsor szolgáltatása kizárólag külföldi weboldalakra, (magyar IP minden esetben tiltva, így sem ismerős, sem családtag nem akadhat rád).

Feltételek:

18 éven felüli, csinos, ápolt lányok, nők jelentkezését várjuk-ha barátnővel együtt jönnél, mert könnyebb volna nem szólóban belevágni, az szintén megoldható, sőt a páros munkának vannak konkrét előnyei is (erről bővebben privátban).

Angol nyelvtudás nem szükséges.

Légy őszinte, megbízható, pontos és ne légy szégyenlős (tekintve, hogy ez egy 18+ munkákat hirdető oldal, ez azt gondoljuk egyértelmű).

Részletek:

Fizetés 2 hetente pontosan (a pénzed persze folyamatosan nyomon tudod követni, minden nap végén megtudod mennyit kerestél).

Fériakat nem keresünk, köszönjük az eddigi jelentkezéseket, de ez egy kizárólag NŐI stúdió

Az összegekről: egy kezdő modell 400000 Ft-ot is haza tud vinni reálisan az első hónapban, aki 1-2 hónapja dolgozik, az már 600000 Ft-ra számíthat; ez ebben az ütemben természetesen növekszik (van olyan, aki elsőre bankot robbant, mert kifejezetten jól megy neki, illetve a lány+lány duók is hamarabb tudnak nagy összegekre szert tenni)

Nálunk nem kell félned a tolakodó férfiaktól, kényelmetlen helyzetektől, mert ilyesmivel itt nem fogsz találkozni. Célunk a hosszútávú, kölcsönösen kifizetődő együttműködés, illetve mindenkiből kihozni a maximumot!
Amennyiben kérdésed van, keress privátban a megadott elérhetőségek egyikén.

EXTRÉM KÜLSŐ: tetoválás, piercingek, cosplay, színes haj stb, nem kizáró ok, sőt!

Jelentkezéseteket 1-2 fényképpel és rövid bemutatkozással várjuk.