Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok!
Profi operátor saját felszereléssel webcam modelljét keresi otthonában, azonnali kezdéssel (Nyugati-Oktogon közelében). Jelenleg is van modellem, de mivel mellette sok szabadidőm marad, így szeretnék többet dolgozni.
Téged kereslek, ha:
- 18 éves elmúltál
- megbízható, szavahihető (ebből következik, hogy drogproblémákkal küzdőket és prostituáltakat nem keresek), sikerorientált, csinos, esztétikus megjelenésű vagy, szeretnél pénzt keresni
- kislányos külsejű, vagy modell alkatú szóló lány, 55 éves korig dögös mature/idősebb hölgy vagy- heti 3-4 alkalommal be tudsz jönni késő este/éjszaka dolgozni 6 órában (amiből általában kb. 5 órát vagyunk online), hétköznap és hétvégén vegyesen
- délutáni műszak is működhet, amennyiben ezen időszakban is eredményesen tudunk dolgozni (nem annyira jellemző, ezért is emeltem ki feljebb az estét/éjszakát, de van akinek megy a délután, meg lehet próbálni)
- elsősorban kezdőkkel dolgoznék adminisztrációs okokból kifolyólag, de ha már dolgoztál máshol, az sem probléma
Nyelvtudás nem szükséges, de bizonyos oldalakon előny lehet egy kis francia-vagy olasz, esetleg német nyelvtudás, és természetesen az angol.
Saját otthonomból dolgozom 20+, kizárólag külföldi oldalra, a létező legjobb internettel, erre a munkára összeállított profi felszereléssel, és rengeteg tapasztalattal.
Engem keresel, ha:
- hosszútávú, stabil és jól fizető munkát keresel, és egy olyan operátorral vágnál bele, aki képes felismerni az erősségeidet
- humánközpontú közegre vágysz, és nem dőltél be valamelyik húszezres napi fixet igérő kamu stúdiós hirdetésnek (ha ezt meg is kapod valahol, nagyon komoly elvárásokat kell megugranod érte, ami a legtöbb modell számára nem reális = pár műszak után kiraknak, vagy százalékos rendszerbe kerülsz át, de az egy jóval kisebb százalék, mint otthoni munka esetében)
A stúdiós munkával szemben az otthoni webkamerás munka legnagyobb előnye az, hogy a bevételen csak az operátorral osztoztok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet és úgy érzed egymást keressük, írj rám az oldalon (vagy kérd le az adataimat) és felvesszük a kapcsolatot.
Amíg fent van a hirdetés, addig aktuális a dolog!