Hihetetlen feltételek várnak Bécs belvárosában!
Escort munkára is van lehetőség!

Egyedi lehetőség! Nálunk a lányok nem fizetnek sem leadót sem százalékot! Csak 5€ szobánkénti díjat számolunk fel a munkához szükséges eszközökért (törölköző, ágynemű stb.), ami mindig frissen, tisztán rendelkezésedre áll!

Akár először dolgozol Bécsben, akár régóta otthonosan mozogsz a városban, mi segítünk neked a szükséges bejelentésben! A mi rendszerünkkel kockázat mentesen tudsz dolgozni! Az elmúlt 27 év stabil forgalmának köszönhetően, biztosan EXTRA MAGAS KERESETTEL térsz tőlünk haza! Nem véletlenül a miénk Ausztria legnagyobb és legrégebbi erotikus vállalkozása!
Nincs mit vesztened, próbáld ki magad nálunk!
Több munkahely közül is választhatsz, attól függően, hogy inkább a bulizós pörgést vagy a csendes, kis létszámú csapatot kedveled jobban. A sofőrünk mindig áll a rendelkezésedre, akkor is, ha helyek közt váltanál.
Amit kínálunk:

Szállás
Hirdetések a legnagyobb osztrák hirdetőoldalakon
Barátságos munkakörnyezet
A legnagyobb bécsi bevásárlóközpontok csupán 2 percre vannak tőlünk!
Rend és tisztaság
Naponta 2000 látogató a weboldalunkon, akik mind rád várnak!
Szoros együttműködés a hatóságokkal, mindig teljesen biztonságban érezheted magad nálunk!
Nincs utólagos elszámolás, sem százalékozás, itt azonnal kézhez kapod a kereseted!
A terminfoglalás teljesen automatizált, ezért ide nem kell tökéletes nyelvtudás!
Profi marketing csapatunknak köszönhetően, folyamatosan megjelenünk a TV-ben, újságokban, ezért extra magas vendégszámra számíthatsz!

      
Több mint 7000 elégedett lánnyal dolgoztunk az elmúlt 10 évben!

Szerintem

Mivel korábban sosem dolgoztam ilyen helyen, ezért fontos volt, hogy ahol először kezdek, ne legyenek kiadásaim, és ha bármikor haza akarnék jönni, könnyedén megtehessem. Néztem feles leadós helyeket is, de ott meg az zavart, hogy ha már dolgozom, az az én pénzem legyen. Ezért volt tökéletes választás ez a bécsi munkahely, ahova azóta rendszeresen kijárok, és sosem csalódok a keresetemben! Elég pörgős vagyok, és mindig vidám, azt hiszem emiatt is szeretnek ennyire a vendégek, mert olyan még nem volt, hogy unatkoztam volna:)
Nati

NYELVTUDÁS NEM FELTÉTEL!
Galéria:
ausztria bécsi erotikus munka erotikus
ausztria bécsi erotikus munka erotikus
ausztria bécsi erotikus munka erotikus

Elérhetőség több nyelven:
HU: ********** > Kérdezz // Jelentkezz bátran! Mi a kezdetektől mindenben segítünk, és személyesen is állunk rendelkezésedre!
Email.: ********** peepshowwien.at
Tulajdonos hirdetése!