Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok és hasznos funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ

💖 Igényes lányoknak maximális törődés - profi hirdetések - legmagasabb árak Svájcban!

Krisztina vagyok, a Studio ELITE tulajdonosa! 15 éve üzemeltetek svájci luxus privát lakásokat a lehető legmagasabb árakkal és keresettel. 

Nálunk nagyon fontos a jó hangulat es a vidámság. Fő szempontunk hogy minél magasabb kereseted legyen + kényelmesen és jól érezd magad. Régi és új vendégeinket - és természetesen a nálunk dolgozó lányokat is - egyenlő figyelemmel, tisztelettel és diszkrécióval kezeljük. 

18 éven felüli, csinos és igényes lányokat keresek akik nem akarnak tömeges helyeken dolgozni és számít nekik a különleges odafigyelés és a lehető legjobb hirdetések / árak / kereset! 

Mindig kihozom a maximumot az üzleteimből és a nálam dolgozó lányokból is! Ez azt jelenti, hogy a számodra legoptimálisabb hirdetéseket, képeket készíttem rólad és a lehető legtöbb vendéget és keresetet garantálom számodra! 

💖  Ehhez persze kell a Te pozitív hozzállásod, jó szerviz és dolgozni akarás! 

✔ 50% leadó  ✔nincs rejtett költség  ✔extrák ára tisztán a tied  ✔Escort munka lehetőség  ✔Magas árak  ✔belvárosi lakások  ✔akár napi 50 vendég

A Studio ELITE luxus szinten felszerelt, igényes jól frekventált - bejáratott helyen lévő privát lakás, ahol mindenki kiválóan keres. Nem csak Svájcból de Franciaországból és Németországból is rengeteg vendégünk van! Mindenkinek külön privát szobája van igényes luxus berendezéssel, gyors wifi kapcsolattal, LCD tv-vel. Néhány szobában jakuzzi és szauna is rendelkezésre áll. Nyugodt és főleg luxus szintü munkakörülmények várnak rád a lehető legmagasabb árakkal és keresettel.

 

Átlagos kereset hetente 3 és 6000 CHF között van ami átszámitva 1-2 millió Ft

Több fotó, információ és azonnali jelentkezés a tulajdonoshoz itt:
WWW.ELITE-MODELL.COM

Tel.: 00 41 78 609 13 27 - Krisztina (Viber, Whatsapp is) - magyar, német, angol nyelven

E-mail: [email protected]