Hírek, szabályok, kiutazás, munkavállalási engedély, COVID-19 teszt, karanténkötelezettség elkerülése

Rendszeresen frissítjük az összes fontos információt a koronavírus miatt hozott szabályokról az erotikus munka tekintetében Magyarországon és a legnépszerűbb külföldi országokban, ahova a legtöbben járnak dolgozni Magyarországról! Naprakész információkat osztunk meg hivatalos forrásokból és külföldön élő magyar illetve a külföldi 'helyi' hirdetőinktől, akik folyamatos kapcsolatban vannak a hivatalokkal.

A főoldali munka ajánlóban lévő hirdetők tudnak fogadni magyar lányokat és ki, illetve vissza utazás karanténkötelezettség nélküli + munkavállalási engedélyt is intéznek a magyar lányoknak (lásd lejjebb az infók róla)! 

Október 26:

SVÁJC: Sankt Gallen és Solothurn kantonban rövidítették a nyitvatartási időket, de a üzletek nyitva maradhatnak! Szerdán lesz döntés a országos Lockdown-ról...

Október 23: 

SVÁJC: Holnaptól (okt 24) ezek a svájci kantonok zárják be az erotikus üzleteket (is): Luzern, Bern, Jura, Friburg! Azaz ezekbe a kantonokba már nem lesz lehetőség dolgozni. Jövő hét szerdán (október 28) döntenek a hatóságok teljes Svájc lezárásról (igen/nem).  

Október 22:

Olaszország: Milánóban csaknem megteltek a kórházak. Lombardia tartományban csütörtök estétől, Campania és Lazio tartományban péntektől lép életbe a koronavírus-járvány miatti éjszakai kijárási tilalom, amely húszmillió olaszt érint, mások mellett Milánó, Róma és Nápoly városát november közepéig.

Ausztria: A legújabb járványellenes korlátozások értelmében Ausztriában zárt térben hat, kültéren pedig legfeljebb tizenkét ember gyűlhet össze. Az üzletek, az éttermek, a bárok és a színházak nyitva maradhatnak. A kulturális és sportrendezvényeken kötelezővé teszik a szájmaszk viselését. A síszezonra leginkább támaszkodó három tartományban bevezették, hogy a bárok a hagyományos hajnali 2 óra helyett korábban, már este 10 órakor bezárnak, hogy így lassítsák a vírus terjedését.

Svájc: Willis kantonban bezártak az erotikus munkahelyek - szórakozóhelyek - night clubok ameddig szükségesnek vélik. Hétfőtől szinte mindenhol kötelező lesz maszkot hordani. A tizenöt főnél több nagyobb eseményeket nem tiltják be, de maszkot felvenni ezeken is kötelező lesz. „A szigorítások ellenére a gazdasági és társasági életnek nem kell leállnia” – írja a kormány.

Németország: Az utóbbi 24 órában minden eddiginél több, csaknem 11 300 lelet volt pozitív. Újabb szigorítások várhatóak.

Szlovákia: Az országos tesztelés első fázisát október 30-tól november 1-jéig tervezik, majd november 6-tól 8-ig következne a második fázis. A tesztelés önkéntes, de Igor Matovič kormányfő kijelentette, aki nem vesz részt rajta, annak karanténba kell vonulnia.

Anglia: A londoni kormány saját hatáskörében elrendelte a legmagasabb koronavírus-készültségi szint életbe léptetését Manchesterben és tágabb környékén is, miután erről nem sikerült a helyi vezetéssel megállapodásra jutni.

Csehország: Csütörtöktől kezdve Csehországban az alapszükségleti termékeket árusító boltokon kívül bezárják az összes üzletet és szolgáltatást - jelentette be Andrej Babis kormányfő az ülés utáni sajtótájékoztatón. Korlátozzák a lakosság szabad mozgását is, kivételt képez a munkahelyre való eljutás, a szükséges bevásárlás és az egészségügyi központok felkeresése. Az új korlátozó intézkedések november elejéig maradnak érvényben.

Október 5:

SVÁJC: A tegnapi kisbusz probléma nélkül átjutott magyar lányokkal a Basel-i határátkelőnél (se rendőr, se határőr nem volt kint)! A lányoknak G papírt intézett a tulajdonos, amit probléma nélkül megkaptak! Tudomásunk szerint más határátkelőknél is probléma nélkül jönnek mennek a buszok magyarokkal. 

AUSZTRIA: Az egészségügyi kiskönyvre kellett eddig várni többet, mint a megszokott, de jelenlg már ezt is relatív gyorsan megkapják a magyar lányok! A határon az ég világon semmi sincs, probléma nélkül jönnek mennek a Bécsben (és máshol) dolgozó magyar lányok (karantén nélkül). 

NÉMETORSZÁG: Az egyes piros zónás tartományok közt nem lehet mozogni, de célirányosan a 'nyitott' tartományokba kitudsz utazni a kisbuszos megoldással (karantén nélkül oda vissza járható mind a 3 ország). Azok a tartományok, városok ahol nyithattak az erotikus vállalkozások - az engedélyeket megkapod gond nélkül! 

Október 2:

Ki és visszautazás Magyarországról Svájcba karanténmentesen: 

 • Magán kisbuszok ugyanúgy járnak továbbra is (több buszos céggel beszéltünk), és ÁTENGEDIK A HATÁRON őket, tehát a beutazás jelenleg busszal, személyautóval problémamentes és el tudsz jutni a svájci üzletekhez! A hét minden napján (ma is) ment át magyar lányokkal busz a svájci határon. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bárki garancát vállal arra hogy beengedik a határon, de a hirdetők minden továbbinál jobban figyelnek most a beutazásra és megoldják (több féle módszert is meséltek már). 
 • ha repülővel mész akkor karantén egyértelműen 10 nap. Negatív COVID-19 teszt nem mentesít a karanténkötelezettség alól. Több svájci hirdető viszont lakást bérelt, ahol a karantént kitölthetik a lányok (ingyenesen), ha szükséges. 

Munkavállalási engedélyek Svájcban kantononként (frissítve hetente): 

 • Aargau Kanton semmit nem változtat a szabályain, nincs tervben se ilyen. Tehát ugyanúgy lehet dolgozni és munkavállalási engedélyt intézni mint eddig!
 • Luzern kantonban a 90 napos papírt probléma nélkül csinálják
 • Basel kantonban G papírt intéznek a tulajdonosok, ami egyfajta határon ingázó munkavállalási engedély - ezt probléma nélkül kapják a magyar lányok!
 • Solothurn kantonban L munkavállalási engedélyt intéznek a tulajdonosok és a magyar lányok (is) megkapják!
 • St Gallen kantonban a 90 napos papírt kiadják a magyar lányoknak is!
 • Genf kanton nem ad ki engedélyt csak ha bizonyítani tudod, hogy 10 napja nem járták a listán szereplő országokban
 • Több hirdető G vagy L papírt intézett a magyar lányoknak, amivel áthidalható, ha a 90 napos papírt ideiglenesen nem adják ki, illetve könnyebben be lehet jutni az országba is!
 • Zürich kantonban a 90 napos papírt felfüggesztették a listán szereplő országokból érkezők számára. A bíróságon azonnal megtámadta egy 'redlight' ügyvéd, így szerintünk hamarosan visszavonják. 

Kiskapuk, egyéb megoldások a hivatalos szabály szerint:

A karanténkötelezettség alól kivételt képeznek azok a személyek, akik:

b. tevékenysége nélkülözhetetlenül szükséges

e. átutazóként 24 óránál kevesebbet tartózkodtak magas fertőzési kockázatot jelentő országban vagy területen;

f. átutazási célból utaznak Svájcba, azzal a szándékkal és lehetőséggel, hogy egy másik országba tovább utazzanak,

Ez alapján mindenki fantáziájára bízzuk mit mondjon ha kérdezik a határon, illetve az is megoldást jelenthet, ha a svájci hirdető ír egy meghívó levelet a fenti pontokra hivatkozva! 

Svájc szeptember 28-tól felvette Magyarországot a karanténkötelezett országok listájára és azóta eltelt pár nap, most megosztjuk a tapasztalatokat kifejezetten a svájci erotikus munkával kapcsolatban! 

test

Frissítve március 20-tól: Friss hírek a koronavírusról Magyarországon és külföldön az erotikus munkák tekintetében

Naponta összefoglaljuk a friss híreket a koronavírusról, annak hatásairól az erotikus

2020-03-23  Hasznos és fontos

Egyéb Magyarországi és nemzetközi hírek: 

 • 100 magyar betegen tesztelik az új magyar gyógyszert, ami elvileg 6 nap alatt eltünteti a koronavírust a szervezetből
 • Szlovéniában (csütörtökön 238-cal 6103-ra nőtt) és Romániában (újabb 2343 embernél mutatták ki a koronavírust) is rekordot döntött a napi új esetek száma
 • Pozitív lett Donald Trump az amerikai alelnök vírustesztje, Bident is letesztelik! 
 • Párizs és elővárosai hétfőn kerülhetnek a koronavírus-járvány miatti legmagasabb riasztási övezetbe, amennyiben a járványmutatók nem csökkenek a hétvégén
 • 1 nap alatt 2548 új fertőzöttet szűrtek ki Olaszországban, ami a legmagasabb adat április 24-e óta.
 • Csehországban hétfőn harmincnapos szükségállapot lép érvénybe