Új erotikus munka lehetőség Svájcban, heti 5000CHF keresettel és csak 40% leadóval

A Saunacity Studio egy régóta működő és nagyon jól ismert üzlet női svájci főnökkel és rengeteg törzsvendéggel, állandó stabil ügyfélkörrel és modern, felújított szobákkal! Ha elmúltál 18 éves, jelentkezz és a kimagasló fizetés garantált számodra legális, bejelentett svájci erotikus munkával! Nincs kockázat, mivel százalékos leadóval fogsz dolgozni, így soha nem kerülhetsz mínuszba! Erotikus stúdióról van szó, nem klubról, így diszkréten és nyugodt körülmények közt tudsz dolgozni!

 Teljesen szabadon döntheted el mit vállalsz a szervizedben, SEMMI sem KÖTELEZŐ! 

Fiatal csinos 18 éven felüli lányokat, domina és fétis hölgyeket keresünk, illetve fiatal fiúkat és TS lányokat is!

Vendégeink tömegesen szeretnének megismerni Téged, használd ki ezt a munkalehetőséget!

A koronavírus utáni nyitás óta többszöröse a forgalmunk a réginek, új és régi törzsvendégeink megrohamozták a üzletet és természetesen maximálisan betartjuk a higiéniai előírásokat és a fertőtlenítőszerek maximálisan rendelkezésre állnak.

Beszélsz németül vagy angolul és ápolt csinos külsővel rendelkezel? Akkor ez a megfelelő erotikus munkahely számodra ha sok pénzt akarsz keresni egy nagyon kedves csapatban és gáláns, állandó ügyfélkörrel! Olyan munkafeltételeket kínálunk, melyeket más nem és minden kezdő vagy profi lány megtalálja nálunka  számítását. 

💡 Kiutazás és hazautazás problémamentes, nincs karantén! Érkezésedkor a tulajdonosnő végez rajtad covid gyorstesztet, ingyenesen!

EXTRÁK A TIÉD // MEGELŐLEGEZETT KIUTAZÁS // PRÉMIUM HIRDETÉS // NAPI KIFIZETÉS

Elvárjuk tőled a kedves és teljesen normális, civilizált viselkedést, a betöltött 18 éves kort és hogy szeresd a munkád és úgy végezd hogy az neked is és a vendéged számára is élmény maradjon! Vékony, csinos és ápolt lányokat keresünk, akiknek biztosítjük a maximális vendégszámot a legjobb erotikus hirdetésekkel Svájcban! Német vagy angol nyelvtudás azért fontos, mert mi a tulajdonosok nem beszélünk magyarul és az alapvető kommunikációban szükség lesz erre. 

Hetente 5000 CHF (kb 1,6 millió Ft) keresettel számolhatsz és minden extra a tiéd

Vélemény

Nagyon örültem amikor újra láttam a Lisa hirdetését a reden, mert régebben akartunk menni barátnőmmel, mivel sok jót hallottunk róla de valahogy elmaradt. Végre jelentkeztünk, és nem bántuk meg, azonnal indulni is tudtunk és mivel egy másik svájci városban voltunk, így gyorsan oda is értünk. A bejelentést azonnal elintézték nekünk és már dolgozhattunk is. Mi hétvégére értunk oda, hihetetlen mennyi vendég volt, régen kerestem Svájcban ennyit főleg úgy hogy én nem extrázok! Mindenképp megyünk még!
Ramóna

Amit kínálunk Neked:

  • garantált magas kereset állandóan, napi kifizetéssel!
  • szabadon választható szerviz - SEMMI SEM KÖTELEZŐ - extrák nélkül is jól kereshetsz!
  • szállás biztosítva ingyenesen, WiFi-vel és felszerelt konyhával
  • abszolút diszkréció és a legjobb munkafeltételek
  • csak gáláns, igényes vendégeink vannak és hatalmas állandó ügyfélkörünk
  • extrák 100%-ban a tied, nincs leadóm belőlük!
  • Profi hirdetéseket kapsz a legjobb svájci erotikus hirdetőoldalakon
  • A kisbuszos kiutazást megelőlegezzük mindenkinek

 A ház, amiben a erotikus stúdió található a városközpontban van, ezért minden üzlet, bolt, gyógyszertár, stb. a közvetlen közelben vannak.

Ha még sosem jártál Svájcban, ne aggódj, segítünk mindenben, mindig elérhetőek vagyunk számodra, utazásban segítünk!

Jelentkezz még ma a jelentkezési lap kitöltésével!

 (Lisa)