A party limuzin hostess munkánál őrjítően bulis munka, még nem volt lányoknak

Napjainkban a buli már nem a bárokba kezdődik, hanem erre az alkalomra bérelhető luxus limuzinokban.

Induljon a party, az őrjítő limuzinos party

A party hostessek legújabb generációja, köszönhetően annak, hogy a bulik eszeveszett tempót diktálva egyre nagyobb felhajtást igényelnek, már nem a bárok és szórakozóhelyeken  dolgoznak, hanem már egyszerre érkeznek a vendégekkel limuzinokba.

Party hostess = Konzum munka

A konzum munkák a szó szerint fogyasztásra csábítást jelent, vagyis kellemes társasággal együtt eltöltött közösz szórakozás, italozás, ami itt egy limuzin utasterében különösen egyedi és közeli kapcsolatokat képes teremteni. A party limuzin hostessek talán a legnagyobb előnye az, hogy őrjítően néznek ki, és vendégek talán legjobban azt szeretik ebben a szolgáltatásban, mintha ők lennének a központban mikor a gyanútlan járókelők megpillantják mikor ki vagy beszáll egy limuzin utasterébe.
Sokkal több annál, mint amire valaha vágytam.
A limuzin szolgáltatást nyújtó cégek a lányokat úgy választják ki, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a profiljukba, így vannak olyan limuzin hostess lányok akik városvezetéssel, van akik az esti partykra való utazások segítői és vannak az úgy mond általános limuzin hostessek akik elsősorban olyan feladatokat kapnak, mint a reptéri transzfer, mert ide olyan plusz nyelvismeret és területeken való jártasság is kell.
party limuzin hostess munka

Eljött az este ideje partyzni, induljon hát a limuzin

A legvadabb mikor a városra leszáll az éjszaka, és a fények kigyúlnak, és csak gurulunk és bulizunk...
Minden városnak megvannak a fényei. így Budapest fényei igazán rendkívüliek, főleg ha egy limuzinból nézünk ki, persze egy jófajta pezsgő vagy koktéllal a kézben, egy bájos party hostess mellett igazán a mennyekbe érezheti magát az ügyfél. Ehhez a konzum munkával foglalkozó modellek igazán értenek, hiszen már az első szóváltás után biztosan tudják azt, hogy mi is a vendég vágya, és vágy van bőven.

A szépségen kívül egyéb tulajdonságokra is szükség van

Olvasok, tanulok, és tájékozódom a napi eseményekről
A limuzin hostesseknek számos egyéb tulajdonsággal is rendelkezniük kell, mert az ügyfelek sokszínűségét csak akkor tudják lenyűgözni, bár a lenyűgözés a konzum lányoknál követelmény, mint ahogy az is, hogy a mindennapi élet egyéb területén is megállják a helyüket. A hosztesz munkával foglalkozók jól tudják, hogy a naprakészség sokat nyom a latban, sokszor segít a mindennapokban megoldani egy kényes vagy nehéz helyzetet.

A party azért party mert a felhőtlen szórakozás az első

Van aki soha nem tapasztalta meg, milyen egy limuzin utasteréből az eget nézni az üvegtetőn keresztül, én mindennap megteszem és remélem mindig így lesz
A party hostessek képesek újra és újra átélni az egyszerű, vagy éppen a visszajárós vendégekkel minden egyes estén azt a csodát amit egy limuzin adhat, mindemellett ők is átélik és ezzel a vendégeknek egy olyan pluszt adnak amiért sokan újra és újra eljönnek hozzájuk. Igen, nem csak a limuzin ad egyfajta felejthetetlen hangulatot, hanem a party hostess is aki kerekebbé teszi az estét.
konzum munka lányoknak

Party vagy limuzin? Egy biztosan nem maradhat el a party hostess...

A vendégek akik partyzni vágynak, nem a limuzint nézik, hanem engem...
A hoszteszek akik konzum munkát végeznek sok esetben maguk is arra vágynak mint a vendégek, ők is pontosan arra, hogy minden este bulizzanak egy jóképű vendéggel.
Minden este másnak csavarom el fejét...
A limuzin hostessek pontosan azt teszik amihez értenek, elcsavarni a vendégek fejét minden este, hogy a vendégeik és ők is a lehető legjobban érezzék magukat, miközben csak kocsikáznak egy limuzinban.
Érdemes tovább is figyelemmel kísérni blogunkat, mert a későbbi bejegyzéseink között olvasható lesz azon erotikus munkákról blog, amik manapság a limuzinok utasterében is helyet kapnak. 
Szeretnél te is buli királynő lenni, és bulizni minden este?
Válasz konzum munkát a Red-Life.net oldalon és te lehetsz az, aki bulizva hihetetlenül sokat keres, vagy találd meg álmaid erotikus munkáját.