Champagne vagy pezsgő rendszer mely a party hostessek életét könnyíti meg

Egy ital vagy egy üveg pezsgő is jótékonyan hat a béremre, de több üveg pezsgő még jobban

Mi is a Champagne rendszer

A szórakozó helyek sztárjai a konzum munkások akik jelenlétükkel fokozzák a hangulatot és italfogyasztásra csábítják a vendégeket. Az italgyártók a több eladás érdekében szerződésben állnak a klubokkal, hogy külön hostesseket alkalmazzanak számikra mint ital vagy pezsgő hostess, de egyszerűen csak champagne hostesseknek hívják őket. Ők kimondottan lányokat, de egyre több hostot is alkalmaznak mint pezsgő hostess vagy pezsgő host, akik a szórakozóhelyen népszerűsítik az adott italt.
A hostessek 10-20%-os jutalékot kapnak a pezsgők árából valamint azon a női italok után amit kimondottan nekik fizetnek a vendégek.
Ez egy nagyon jól jövedelmező rendszer, mivel minden ügyfél szinte folyamatosan fizet, és ezzel egyben kifizeti a hostess idejét, de az adott szórakozóhely is külön díjat fizet, hiszen egy egy kifejezetten dekoratív konzum lány díja igen magas, sőt egyes ügyfelek kimondottan visszajárnak egy adott konzumlányhoz, és kifizetik az úgymond konzum foglalást is. A vendégekkel való foglalkozás, beszélgetés, táncolás is bevételt biztosít a konzum munkásoknak, mert ilyenkor jobban telik az idő és egy kellemes időtöltés mellett a vendég is belemerül és folyamatosan rendel.
champagne hostess munkák lányoknak

A Champagne rendszerben nem minden arany ami fénylik

Egy pohár vagy kettő vagy egy üveg éri meg jobban..
A legtöbb esetben előzetesen egyeztetni kell, hogy miből mennyi és pontosan mi után jár a jutalék. A jutalékok úgy vannak összerakva a konzum munkások részére, hogy vannak adott italok amik után már egy pohár rendelését követően is kapnak jutalékot, de van ami csak üveges értékesítéskor jár. Előszörre mindenki úgy gondolja, hogy minél drágább ott egyre kevesebb mennyiség után, így pohár után jár a jutalék, sajnos ez korántsem így van. A pezsgő hostessek pontosan tudják, hogy vannak olyan italok amiket elsősorban pohárral szolgálnak fel de mégis kevesebb a jutalék, az ital árához képest.
Ismerkedj az árakkal és nézd meg a menüt...
A konzum lányoknak nem véletlenül hívják fel a figyelmét erre, hiszen ezzel a saját bevételüket és igen ezzel a szórakozóhely bevételét is növelik.

Mi van a százalékok hátterében hátérben?

Az értékesítés és ezen belül is az adott helyzetnek a felismerése, egy rendkívül fontos taktika a party hostesseknek. Mint minden munkához ehhez is kell egyfajta gyors reakció, amivel felismersz egy adott vendéget, pontosan mit szeretne, de léteznek a szórakozó helyeken csoportok is, és pont ezért nem mindegy, hogy egy csoportnak adsz el egy üveg italt, pezsgőt vagy egy vendég vesz egy pohár pezsgőt és fizet számodra egy női italt. 
Gyors reakció kell, felismerni azt, hogy egy bezárkózott lélek vagy egy sok mindenre nyitott vendég áll előttünk.
Miért is fontos ez? Bármennyire is meglepő ez kihat a továbbiakban az egész estére, az esti konzum munkánkra, és ezért kihatással lesz az adott nap keresetére is.
pezsgő hostess munkák lányoknak

Kicsivel kezdj és merj álmodni nagyot

A vendég választás után, az első pohár italban benne lesz minden, az este további része. Ha okosan használod fel az adott időt, míg az első pohár kiürül, akkor bizonyára jobb eséllyel indulsz az este további részének.

Az italok ismerete

A party hostessek legfontosabb ismérve, az italok pontos ismerete.
A konzum munka egyik leglényegesebb eleme, tudni az italról beszélni, és tudni azt is, hogy mikor melyiknek van itt az ideje. Így sok esetben a konzum lányok eltudják kerülni azt, hogy számukra ne mindig csak másnaposság legyen.

Champagne lányok trükkjei

Jéggel teli pezsgősvödör, hideg pohár és sok sok hab
champagne lányok trükkjei odaragasztják a vendégek tekinteteit, hiszen egy buli közepén, pezsgővel, és sok jéggel bármi megtörténhet. A champagne hostessek éppen ezért nem egyedül vannak, hanem minimum ketten vagy többen, hiszen több látnivaló nagyobb forgalom... Csapatban dolgozni a legjobb, és ha már csapat akkor a pultosok is csapat részei. Itt fontos a jó csapat összhang, ha a konzum munka az amit vállaltunk akkor végezzük azt tökéletesen, csapatban, mert akkor a legjobb.
champagne hostess munka lányoknak

Semmi sem fontosabb, mint az egészsége...

A jó egészség mindig fontosabb, mint bármely pénzösszeg és ezek a kis dolgok segítenek. 
A konzum munka, vagy party hostess munka megköveteli, azt, ami a legfontosabb, a megfelelő pihenést. Egyszerűen fogalmazva az egészséget a keresni kell, sőt megtartani kell, bár ezt a munkahely nem teszi lehetővé. Éppen ezért az étkezés, az alvás és a hidratálás a legfontosabb része a konzum munkának. 
Légy te a következő aki kitölt egy jelentkezést erotikus munka hirdetésre a Red-Life.net oldalon, hiszen eddig 51465 jelentkezési lapot töltöttek ki, amiből számos konzum munka ajánlatra való jelentkezés is volt.