Kedves munkakeresők, 

Számtalan panaszt kaptunk az elérhetőségek nélküli, valótlan és kamu apróhirdetésekkel kapcsolatban. Minden egyes újonnan regisztrált hirdetőt és újonnan feladott apróhirdetést ellenőrzünk és lehetőségeinkhez mérten próbáljuk kiszűrni a problémás hirdetőket, akiket azonnal kitiltunk, törlünk! Tapasztalataink szerint kizárólag úgy tudjuk ellenőrizni és kiszűrni a valótlan hirdetéseket, ha a hirdetők befizetnek (feltöltenek kreditet) az oldalunkon, így kitöltik a számlázási adataikat, elérhetőségeiket és utalással, sms-el vagy kártyás fizetéssel fizetnek.


Célunk, hogy a munkakeresőink számára ellenőrzött, biztonságos és valós erotikus munka ajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések és hirdetők minősítését! A jelvények megjelennek minden egyes hirdetés kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!


Kedves hirdetők,

Ha ellenőrzött hirdető szeretnél lenni, akkor tölts fel kreditet, amit felhasználhatsz az összes RED-LIFE hirdetőoldalon (HU, SK, CZ, PL, DE, ENG, RO nyelveken) apróhirdetéseid kiemelésére / Erotikus munka ajánló + bannerek vásárlására és rejtett (fizetésköteles) jelentkezők felfedésére is! 

 

 Nem ellenőrzött hirdetők:

Még soha nem töltött fel kreditet, nem emelte ki hirdetését, nem tudunk róla semmit! Kizárólag ingyenes apróhirdetései vannak! Nem adta meg sem a számlázási adatait, sem az elérhetőségeit.

 Ellenőrzött hirdetők:

Töltött már fel kreditet és kiemelte a hirdetését is, így ellenőrizni tudtuk őt! Számlázási adatait és elérhetőségeit megadta!

 Ellenőrzött és megbízható hirdetők:

Töltött már fel kreditet és többször kiemelte a hirdetését + rendelt már erotikus munka ajánló hirdetést is, így maximálisan ellenőrizni tudtuk őt! A munka ajánló hirdetés megrendelése során mindig részletesen beszélünk a hirdetővel, elkérjük vállalkozása adatait, címét. Számlázási adatait és elérhetőségeit is megadta!


Úgy gondoljuk, hogy az a hirdető, aki FIZETETT hirdetést ad fel, az igényes – kiváló feltételekkel rendelkező munkát kínál és komoly vállalkozást épít, míg az ingyenesen feladott hirdetésekre ez nem valószínü, hogy igaz!