? Müncheni Bordell nagy forgalommal, magyar vezetőséggel és magyar lányokkal!

Dolgozz igényes környezetben, családias magyar csapatban, jó hangulatban - miközben nem kell aggódnod a kereseted miatt! Itt nem csökken a vendégeid száma és a kereseted az első hét után! Nálunk akármeddig maradhatsz, mindig keresni fogsz!
 
Kezdők jelentkezését is várjuk erotikus munkára németországban!
? 30 éves múlttal rendelkezik a ház, így a törzsvendégek már jól ismerik a helyet, rossz heted nálunk biztosan nem lesz

-valamint maximális reklámot biztosítunk a lányoknak és a háznak is, a folyamatos új vendégek érkezése miatt!-

Mivel az egész házban csak magyarok dolgoznak, és telefonos recepciós is segíti a munkád, így nem szükséges nyelvtudás ahhoz, hogy jelentkezz! Ha pedig nincs pénzed a kiutazásra, írj bátran, segítünk! A buszos egészen a házig elhoz, és az utiköltséget megelőlegezzük neked!
[testimonial|name=Kata|title=Vélemények a munkahelyről:|picture= ********** Én úgy érkeztem meg a munkára, hogy biztos voltam benne, hogy keresni fogok, mondjuk én régóta ismerem az Istvánt, és az elmúlt 10 évben mindig jól kerestem, akármelyik privát lakásában dolgoztam ..  Így olyan volt mintha hazaérnék, mert egy szuper kis magyar csapat jött össze, és 3 hét alatt kényelmesen megkerestem, amit előtte más országban 1 hónap és ingázás után sem.. A másik fontos dolog számomra, hogy nyugodtan tudjak dolgozni, ne kelljen mindenféle nemzetiségű lányokkal veszekedni a semmiért, úgy hogy nem is értem mit mondanak :D Úgyhogy nekem teljesen bevált ez a ház, a csajokkal közösen sütöttünk-főztünk (bár ez nem az erősségem :D ) hétvégén még karaokiztunk is!! :D Megyek még az biztos! [/testimonial]
 
Extra nagy hirdetést csinálunk mindenkinek, ez közös érdek, hogy minél hamarabb megismerjenek a vendégek és minél több ember látogasson el hozzánk!
A ház nagyon ismert és nagy forgalmú diszkrét hely, azonban sokan kérik az escortot, így ha szeretnéd, arra is van lehetőséged! NEM KÖTELEZŐ - azonban extra magas keresetre számíthatsz! Mindenki bejelentve dolgozik, legálisan!

Százalékos rendszerben tudsz nálam dolgozni ********** a hirdetéseket pedig szintén felesben fizetjük (extra nagy, kiemelt hirdetésekről van szó, és te döntöd el melyikre van szükséged- melyiket kéred és melyiket nem)

?  Korrekt feltételek!
?  KIFIZETÉS NAPONTA
?  Magyar recepciós
? Kiutazás megelőlegezve
Jelentkezz fotókkal és szervizlistával emailben, vagy kérdezz bármikor telefonon - visszahívunk:
**********
e-mail: ********** **********