Modern környezetben és kis létszámú csapatban kereshetsz pénzt erotikus munkával Németországban, ha ide jelentkezel

 diszkréció // bejáratott lakások // sok törzsvendég // magyar recepciós // korrekt feltételek // legális erotikus munka 

Fiatal, dekoratív, csinos lányokat keresünk a több mint 5 éve működő luxus lakásainkba, Bielefeld városba, Németországban! Garantáltan magas kereset vár, nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget!

Amit tudnod kell a lakásainkról, hogy mind igényes és csendes környéken találhatóak, nem piros lámpás negyedben, így az ide érkező vendégek is mind diszkrétek, igényesek és rendkívül gálánsak. A német privát lakások mindegyike úgy lett berendezve, hogy az itt dolgozó lányok és a vendégek igényeit is kielégítse - mindennel felszereltek. Ez azt jelenti, hogy ugyanúgy tudsz főzni, sütni, mosni amikor szeretnél, mintha otthon lennél! A privát lakásokban ingyenes WIFI, TV is a rendelkezésedre áll, hogy még kényelmesebben érezhesd magad.

Itt nem kell zsúfolt klubban dolgoznod ahhoz, hogy pénzt keress, mi úgy gondoljuk, hogy kis létszámban stresszmentesen lehet dolgozni és így nincs "munkahelyi dráma" sem. 1-2 lány dolgozik csupán egyszerre a lakásainkban!

Természetesen előnyt jelent, ha beszéled a nyelvet / nyelveket, azonban nem kell kétségbe esned akkor sem, ha nem vagy profi német, mivel magyar recepciós segíti a munkád!

Minden munkaeszköz biztosítva - 50% leadó - rejtet költségek nélkül

Számunkra rendkívül fontos, hogy a nálunk dolgozó lányokkal jó kapcsolatot tudjunk ápolni, szót érteni minden helyzetben és ha úgy adódik segítséget tudjunk nyújtani. Úgy gondoljuk, egy jól működő erotikus munkahelynek a kulcsa, nem csak a törzsvendégek, de a visszajáró lányok is!

Elvárásaink feléd:

  • Légy korrekt, kedves
  • Igényes, tiszta, rendezett külső
  • Motivált a munkában
  • Légy józan életű (drogok ill.alkohol nem megengedett)

Sok visszajáró és terminre érkező vendéggel rendelkezünk, így biztosan nem fogsz csalódni a keresetedben! Kezdők jelentkezését is várjuk!


Német nyelven válaszol minden kérdésedre Daniel a tulajdonos:

Telefonszám: +4915211550692

WhatsApp

E-mail: [email protected]

Galéria a munkahelyről:

Modern környezetben és kis létszámú
Modern környezetben és kis létszámú
Modern környezetben és kis létszámú
Modern környezetben és kis létszámú